Business Equipment pentru cei care așteaptă mai mult

Produse pentru companiile care își desfășoară activitatea la sediu

Ce înseamnă să faci treabă bună? Mai mult decât credeți: mai multă mișcare, mai mult timp pentru propria persoană în timpul zilei sau mai mult curaj pentru a face lucruri noi... de exemplu, cu produsele pentru New Work.

La urma urmei, puteți lucra atât în​ interior, cât și în exterior – cu echipamentul potrivit pentru o integrare ideală a muncii în viața personală. Arătați-le angajaților respectul pe care îl merită, cu produse neconvenționale.

Echipamente pentru exterior și mobilier de relaxare

Pentru o respirație mai profundă și pauze mai plăcute

Echipamente pentru comunicare în biroul open space

Pentru mai multă socializare și liniște în timpul zilei

Echipamente de birou pentru lucrul la birou

Pentru mai multă libertate și independență

Nou: produse de fitness pentru locul de muncă

O companie de succes se bazează întotdeauna pe minți sănătoase și creative. Echipamentele noastre sportive îi pun rapid în mișcare pe toți, astfel crescând performanța și puterea de concentrare a echipelor dvs. La sediu și, bineînțeles, acasă.

Avangardist: produse pentru biroul de acasă, pentru un confort perfect în timpul orelor de lucru

Modernizați-vă acum biroul de acasă: puteți pune aparatele la un loc, astfel încât chiar și cele mai mici camere să poată fi utilizate perfect. Desigur, ne-am gândit și la partea suplimentară de exerciții la biroul de acasă.

Exteriorul este noul interior

Biroul în aer liber are multe avantaje: deci, de ce să nu creșteți productivitatea și să mutați munca în aer liber pentru câteva ore? Indiferent dacă este vorba despre o terasă pe acoperiș sau de o curte interioară, fiecare spațiu deschis oferă numeroase opțiuni. Am cuprins aici cele mai bune sfaturi pentru dumneavoastră, pentru noul birou în aer liber.

Munca vă poate aduce fericirea: iubiți ceea ce faceți!

Am fi încântați să vă consiliem cu privire la echipamentele de birou, care integrează perfect programul de lucru în viață. Cu produse noi pentru toți cei care așteaptă mai mult.

În acest fel, vă asigurați că angajaților le place să vină cu plăcere la locul de muncă și preferă să rămână cu dvs.