Copaci pentru Nicaragua

Dumneavoastră cumpărați, noi plantăm *

Bună ziua, pădure!

3.334 de copaci plantați

Este minunat că au participat atât de mulți – cu ajutorul fiecăruia ne-am atins obiectivul: au fost plantați 3.334 de copaci!

Vă mulțumim că ne-ați susținut în această campanie cu „achiziția verde” pe care ați făcut-o. Adresăm, de asemenea, mulțumiri pentru buna colaborare și raportarea transparentă din Nicaragua, partenerului nostru în cadrul proiectului, PRIMAKLIMA. Și desigur … nu în ultimul rând: mulțumim Filomar Herrara Rivera și familiei sale, care lucrează acum pentru ca fiecare vlăstar să devină un copac puternic.

Un proverb chinezesc spune așa: „Dacă plănuiești un an, seamănă porumb; dacă plănuiești un mileniu, plantează copaci.” Să o facem! Și dumneavoastră veniți alături de noi!

Copacii sunt adevărații supereroi ai acestei lumi: ei absorb CO2 și, în același timp, eliberează oxigen, le oferă animalelor un habitat și asigură un sol sănătos, răcoros și bun pentru climă. Să plantăm în anul 2022, împreună și în cooperare cu PRIMAKLIMA, 3.334 de pomi în Nicaragua! De aceea, în perioada 7-27 martie 2022, totul este despre: dumneavoastră cumpărați, noi plantăm. Dar numai în limita stocului disponibil. Așa că grăbiți-vă... primii copaci au fost rezervați deja.

* Campania este valabilă pentru fiecare comandă care conține cel puțin un produs activeGREEN în perioada 07.03.22 - 27.03.2022 sau până la atingerea numărului total de 3334 de copaci plantați.

Este atât de simplu

cumpărați

1. Ați cumpărat produsul

Cumpărați de la noi, puneți cel puțin 1 produs cu eticheta activeGREEN în coșul de cumpărături și finalizați comanda

abonați-vă

2. V-ați abonat la newsletter

Abonați-vă la newsletterul nostru – vă rugăm să introduceți aceeași adresă de e-mail cu care ați plasat comanda – până la data de 27.03.2022 cel târziu

plantăm

3. Copacul este plantat

Plantăm un copac pentru dumneavoastră în Nicaragua, după care veți primi un certificat prin e-mail după încheierea campaniei

distribuiți

4. Ați distribuit acțiunea

Împărtășiți-vă fapta bună pe mediile de socializare

Cel mai vândut produs al nostru cu eticheta activeGREEN

Toate modelele inscripționate cu eticheta activeGREEN îndeplinesc criterii deosebit de sustenabile și emisiile lor de CO2 au fost compensate, de exemplu. Indiferent dacă sunt mărci proprii sau ale altor producători. Clienții care aleg activeGREEN nu plătesc un preț suplimentar pentru aceasta. Produsele noastre „verzi” nu costă mai mult.

Sprijiniți această campanie prin achiziția dumneavoastră și alegeți un produs sustenabil cu eticheta activeGREEN. Pădurile lumii deja vă mulțumesc.

Mulțumirea noastră continuă

Sustenabilitatea începe cu cumpărăturile

Copaci pentru Nicaragua wt$

Deoarece, în scopul de a gestiona mai bine resursele Pământului, astăzi vă oferim tot ce avem mai bun: seria noastră de sortimente sustenabile, astfel încât să puteți face cumpărături ecologice perfecte de la noi.

Copaci pentru Nicaragua mg$

Contactați-ne!

Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru întrebări suplimentare.