Equipped for the year's lovliest smile

Dragoste de toamnă

Trece vara. Ei și? În schimb vine toamna aurie. Cu o mie de motive să vă îndrăgostiți din nou de acest sezon.

Toamna poate fi blândă - însă și noroioasă, gri și ploioasă. Este așadar anotimpul perfect pentru a vă pregăti spațiile verzi pentru iarnă și să vă împrospătați interioarele, colțurile și piesele mici. Începeți proiectul „dragoste de toamnă”. Fără îndoială, alături de noi sunteți „equipped for the year's loveliest smile”.

Fuga afară

Proiectul nostru pentru tufișuri, frunze și alei

Spațiile verzi nu mai sunt demult doar o carte de vizită a companiei, ci au devenit un spațiu prețios de destindere și chiar de lucru. Cu căi de acces îngrijite și atent gândite, cărări, zone discrete, bolți și zone de retragere spațiile exterioare sporesc starea de bine. Și, cu siguranță, contribuie la creșterea productivității, nu doar în sezonul cald.

Îngrijiți-vă acum ca spațiile verzi să vorbească de la sine pe tot parcursul anului și să invite la relaxare: Am pregătit pentru dumneavoastră cele mai bune produse pentru tufișuri, frunze și alei.

Fuga la interior

Proiectul nostru pentru încăperi, instalații de climatizare și suprafețe

De praf și impurități nu ducem lipsă niciodată. De fiecare dată când oamenii desfășoară activități se generează particule în mediu. Iar acestea, odată ajunse în aer, vor ateriza obligatoriu la un moment dat și se vor depune peste tot pe suprafețe și pardoseli. Nu putem schimba această lege a naturii, însă restul, da. Cu echipamentele noastre variate pentru curățenie la interior.

Fie că este vorba de ghemotoace de praf, pete sau urme greu de îndepărtat, profesioniștii în curățenie găsesc la noi tot ce le trebuie! Începeți acum curățenia de toamnă în mod simplu, sigur și fără a da într-una cu mătura: Vă prezentăm soluțiile noastre impecabile pentru încăperi, instalații de climatizare și suprafețe.

Fuga la colțuri

Proiectul nostru pentru piese și echipamente mici

Buturuga mică răstoarnă carul mare – și poate provoca dezastre. Observați acest lucru de exemplu atunci când curățați piesele mici și componentele mărunte ale mașinilor și aparatelor sau, și mai rău, când trebuie să le degresați. Cu produsele corecte din sortimentul nostru puteți reduce semnificativ cheltuielile necesare pentru curățarea și degresarea pieselor mici în mod ecologic, sigur și temeinic.

Astfel, piesele și echipamentele mici vor funcționa și în continuare eficient, precis și rentabil, în toate procesele de prelucrare.

Bine de știut!

Dispozitivele noastre pentru curățarea pieselor mici și mesele de curățare sunt disponibile și în varianta Bio!

Doriți sau puteți să renunțați la compușii organici volatili (COV)? Vă invităm să descoperiți mesele noastre de curățare bio.

Piesele mici sunt curățate de uleiuri și vaseline cu ajutorul microorganismelor. Alternativa perfectă nu doar pentru mediu, ci și pentru companiile orientate spre sustenabilitate: Deoarece soluția de curățare nu este clasificată ca substanță periculoasă și în acest caz nici ea, nici produsele reziduale nu reprezintă un pericol pentru mediu. Disponibilă în diverse variante.

Totul despre toamnă

Cum puteți păstra prospețimea toamnei cu dotările corespunzătoare.
Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Totul e rezistent la intemperii și pregătit de iarnă?”

De la întreținerea gazonului până la racordurile de apă: Aflați de la noi sfaturi utile pentru a vă pregăti spațiile exterioare pentru iarnă!

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Sfaturi pentru o curățenie bine organizată în birouri”

În acest articol aflați de ce este atât de importantă curățenia la locul de muncă și primiți o listă de verificare pentru curățenia optimă a birourilor.

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„3 factori de risc pentru sănătate la locul de muncă”

În acest articol am reunit pentru dumneavoastră cele mai importante cerințe privind factorii aer, lumină și zgomot la locul de muncă.

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Recomandări pentru utilizarea și îngrijirea corectă a spațiilor exterioare”

Informați-vă despre avantajele unui spațiu exterior bine conceput, posibilități concrete de utilizare a acestuia și aspecte legate de siguranță. În plus: o listă de verificare cu măsuri de îngrijire a spațiilor verzi pentru orice sezon.

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Ghid pentru curățenia în atelierele dumneavoastră”

Citiți de ce este important un atelier curat, cum puteți proceda cel mai bine la curățenie și ce legătură are o metodă 5S cu un atelier curat

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„La ce este bun un dispozitiv pentru curățarea pieselor mici?”

Aici aflați mai multe despre modul de funcționare a dispozitivelor pentru curățarea pieselor mici, diferențele între diversele variante și care este alegerea corectă în funcție de utilizarea intenționată.

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Aerul ca factor de sănătate”

Climatizarea încăperii este un aspect important al ergonomiei locului de muncă. Alături de lumină, zgomot, vibrații, radiații și câmpuri electromagnetice, aerul reprezintă unul dintre factorii fizici ai mediului de lucru.

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Cum vă curățați biroul în mod ecologic”

Aici aflați mai multe despre măsurile ecologice de curățenie în companie și care sunt cerințele actuale referitoare la întreținerea sustenabilă a spațiilor interioare. Lista practică vă este utilă pentru implementarea imediată a măsurilor.

Produse de toamnă pentru compania dumneavoastră wt$

„Sfaturi utile pentru ordinea și curățenia la locul de muncă”

În articolul de mai jos aflați de ce sunt atât de importante ordinea și curățenia la locul de muncă și descoperiți cele mai bune recomandări și sfaturi utile de ordine și curățenie pentru locul dumneavoastră de muncă!