Pungi cu fermoar

Indiferent că este vorba despre pregătirea diferitelor materiale, despre prezentarea mostrelor sau despre expedierea produselor dumneavoastră: pungile reutilizabile cu fermoar sunt potrivite pentru nevoile dumneavoastră personale!

Pungi cu fermoar: versatile, stabile și pur și simplu o idee bună de ambalarePungile cu fermoar păstrează ordinea, resping murdăria și ajută la sortarea tuturor lucrurilor pe care doriți să le trimiteți curate și în siguranță – fie într-o cutie de carton, fie în bagajul dumneavoastră. Grație benzii sigilabile, pungile din folie se pot închide cu ușurință. Astfel, puteți ambala în ele, rapid și în siguranță, piese de mici dimensiuni și piese de schimb, articole textile și alimente, în vederea păstrării, pregătirii comenzilor sau depozitării. Cu o grosime de până la 100 µ, pungile pot fi folosite, de asemenea, pentru produse ascuțite și grele. Ele sunt disponibile atât cu bază stabilă, precum și în variantă transparentă, opacă sau antistatică.Ce pungi cu fermoar există și pentru ce se utilizează?Pungile resigilabile se regăsesc în toate domeniile vieții și în toate departamentele companiilor. Ele sunt excelente pentru pregătirea comenzilor și sortarea pieselor de mici dimensiuni sau chiar pentru ambalarea articolelor cosmetice și a altor lichide pentru călătoriile cu avionul. Așadar, alegeți pur și simplu una dintre numeroasele variante de pungi cu fermoar din gama noastră: • Clasice cu și fără spațiu de etichetare, în diverse formate, grosimi și materiale

 • Sustenabile din plastic reciclat sau BIO-LDPE, ca alternativă ecologică la cele clasice

 • Pungi VCI cu fermoar în vederea depozitării ferite de praf, umiditate și, mai ales, de rugină

 • Pungi sigilabile cu fermoar cu perforație tip euro, pentru agățare și prezentarea mărfurilor

 • Pungi din folie cu fermoar resigilabil, extra fiabil

 • Cu orificiu de evacuare a aerului pentru ambalarea compactă a recipientelor sau a produselor mai mari

 • Înnegrite pentru protecție împotriva luminii și discreție

 • Adecvate pentru contactul cu alimentele, cu bază stabilă pentru umplerea simplă cu produse aromatizate sau măcinate

 • Pungi ESD cu fermoar pentru expedierea și depozitarea componentelor electronice

 • Pungi cu sigiliu glisant cu închidere deosebit de comodă și sigură – ideale pentru bagajul de mână


Ce pungi cu fermoar să cumpărați?Ar trebui să comandați o pungă pentru toate articolele sau diferite mărimi și grosimi de material? Acesta este, în primul rând, un aspect care ține de industrie și gama dumneavoastră de produse. • Dacă expediați sau vindeți, în principal, șuruburi, piulițe și accesorii mici în cutii de carton și pachete, pungile mici cu fermoar, într-o mărime universală, sunt absolut suficiente. Asigurați-vă că șuruburile ascuțite nu pot străpunge folia.

 • De exemplu, în industria alimentară aveți frecvent nevoie de o gamă mai variată de mărimi și forme de pungi. Produsele aromatice ar trebui să ajungă în pungă cu cât mai puțin aer posibil, pentru a încetini eliberarea moleculelor. În funcție de volumul produselor și cantitatea de umplere, este util să luați în calcul mai multe dimensiuni de pungi adecvate pentru contactul cu alimentele. Folosiți exclusiv pungi etichetate ca fiind „conforme cu normele alimentare''.

 • Pentru articole cu cerințe speciale în ceea ce privește protecția împotriva umidității sau proprietățile antistatice, ar trebui să apelați exclusiv la formele speciale corespunzătoare și să verificați starea optimă a foliei, înainte de ambalare. Numai atunci își poate îndeplini, de exemplu, o pungă VCI cu fermoar, rolul de protecție împotriva ruginii.


Dacă subiectul ambalajelor joacă zilnic un rol în compania dumneavoastră, sfaturile noastre și tendințele în materie de ambalaje reprezintă lectura potrivită pentru dumneavoastră. Dacă aveți întrebări despre gama de produse sau alegerea lor, contactați-ne oricând.