Planificarea spațiilor și implementarea acestei planificări. Cu serviciile de proiect ale KAISER+KRAFT.

Proiecte: facilitare

Hală nouă. Birouri modulare în hală. Separatoare inteligente ale spațiului. Sau execuție personalizată pentru depozit? Montare, planificare, instalare. Indiferent de sarcini… le rezolvăm noi.

Punem pariu că echipa noastră poate face să apară un zâmbet pe fața dumneavoastră ca prin magie? Deoarece maiștrii noștri nu cad din cer, ci stau la dumneavoastră în incintă pentru a implementa toate ideile dumneavoastră la milimetru. Deci hai la muncă: ideea e a dumneavoastră – echiparea vine de la noi.

Așa abordăm proiectele.

Pregătire

1. Pregătire

Într-o discuție față în față înregistrăm mai întâi toate cerințele: dimensiunea și echiparea spațiului, aspecte cum ar fi ergonomia și orice altceva care este important pentru dumneavoastră.

Planificare și organizare

2. Planificare și organizare

Facem din cerințele dumneavoastră un plan și organizăm totul, pentru a implementa acest plan. Pentru ca dumneavoastră să aveți o imagine exactă a spațiilor dumneavoastră, noi lucrăm cu pCon.planner. Astfel puteți vizualiza spațiile în 2D și 3D, puteți construi, dota și adapta în mod fictiv spații.

Implementare și finalizare

3. Implementare și finalizare

Noi ne asigurăm că totul ajunge acolo unde îi este locul. Coordonăm prestatorii de servicii și în egală măsură livrările și montajul. Iar după finalizarea montajului efectuăm împreună cu dumneavoastră recepția finală.

Verificare și mentenanță

4. Verificare și mentenanță

Indiferent dacă e vorba de dotări cum ar fi rafturile. Sau de aparatură cum este un cărucior elevator. Ne ocupăm noi ca totul să fie funcțional și sigur. Serviciul nostru de clienți vă ajută imediat să se repare sau să se înlocuiască orice produs cu funcționare necorespunzătoare.

Facem noi asta.

Primiți tot ceea ce avem: experiență îndelungată, consiliere personală și apropiată și abordarea de a accepta și rezolva chiar și situații complexe. Dacă vă doriți acest lucru, ne ocupăm cu plăcere și de întreaga realizare a proiectului – de la cerință, la proiectare, organizare și obținerea de aprobări până la livrarea mărfii, finalizare și recepție finală. Astfel ideile devin proiecte. Iar câteodată viitorul devine realitate.

Provocați-ne. Contactați-ne telefonic la 0250 702 160 sau prin e-mail: cad@kaiserkraft.ro

Personal

Personal

O persoană de contact se va ocupa de toate cerințele dumneavoastră.

Experimentați

Experimentați

Coordonatorii noștri de proiect au o experiență de proiect îndelungată.

Versatilă

Versatilă

Implementăm proiecte pentru cele mai diverse branșe.

WILO – Fabrica în fabrică, Dortmund, Nordrhein-Westfalen

La planificarea și implementarea proiectului trebuie avuți în vedere și coordonați mulți factori. Începând de la produsele individuale, a căror disponibilitate și timpi de livrare trebuie coordonați cu etapele importante ale proiectului. Până la cerința ca conceptul de spațiu să permită o flexibilitate maximă și să satisfacă în același timp cele mai ridicate standarde de calitate, sustenabilitate și protecție fonică.

Un mare factor de succes a fost planificarea și asistența. Astfel ne-am putut asigura că graficul de timp este respectat și chiar și modificări pe termen scurt din partea clientului vor putea fi incluse direct în proiect.

Proiecte și referințe wt$

Kreation Krehl – Interior Design & Trading, Ludwigsburg, Baden-Württemberg

Știți ce este o masă mobilă? În acest caz este combinația industrial-artistică de succes între un cărucior elevator tip foarfece KAISER+KRAFT și a ideii arhitectei de interior Ivonne Krehl. Parterul clădirii episcopiei din Ludwigsburg, veche de 300 de ani și monument conservat, trebuia reconceput ca spațiu de întâlnire – în centrul său cu o masă mobilă, care te invită să rămâi. Descoperiți acum în ce poate fi transformat un cărucior elevator tip foarfece.

Proiecte și referințe pha

Trumpf, Ditzingen, Baden-Württemberg

Știați că și încăperile pot zâmbi? Cel puțin, aceasta este impresia atunci când pășiți în recepția Trumpf. Am reamenajat acest spațiu împreună, pentru noua viață cotidiană de afaceri, astfel încât angajații, clienții și partenerii să nu fie primiți aici doar cu căldură, ci acum și în siguranță pentru sănătate.

Proiecte și referințe pha

Mercedes-Benz, Esipovo, raionul Solnecinogorsk

O nouă fabrică în Rusia, la 40 de kilometri nord-vest de capitala Moscova, cu o suprafață de 85 de hectare: bun venit la Mercedes-Benz Manufacturing.

Proiecte și referințe pha

ZOTT, Mertingen, Bavaria

Coridoare negre, stații de igienizare și ghidaje obligatorii? Bun venit în lumea producătorilor de produse alimentare, în care se aplică reguli stricte de igienă și sunt necesare concepte ingenioase de amenajare. KAISER+KRAFT a preluat, printre altele, amenajarea spațiilor comune pentru noua unitate de producție a fabricii de lactate Zott.

Proiecte și referințe pha

RWE Innogy, Helgoland, Schleswig-Holstein

La KAISER+KRAFT Germania nu avem astfel de proiecte în fiecare zi: câteva sute de lăzi și navete stivuibile, la care se adaugă rafturi cu design personalizat pentru echipamente speciale de depozitare. Și mai neobișnuit a fost locația: o insulă în mijlocul mării – Helgoland.

Proiecte și referințe pha

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG, Lennestadt, Sauerland

Egon Grosshaus GmbH & Co. KG a convertit o hală în spații de birouri pentru departamentul de asigurare a calității și un laborator de testare – fără a modifica structura clădirii.

KAISER+KRAFT Germania s-a ocupat de planificare și implementare.

Proiecte și referințe pha

VISHAY ELECTRONIC, Selb, Bavaria

Vishay Electronic și-a concentrat centrul logistic pentru componente electronice, care operează la nivel mondial, într-un singur loc, în Germania, în orășelul Selb și s-a bazat în totalitate pe consultanța și produsele KAISER+KRAFT Germania, în ceea ce privește planificarea și amenajarea interioară. Au fost organizate echipamentele interioare adecvate pentru o construcție nouă cu o suprafață utilă de 2150 metri pătrați de spații de depozitare.

Proiecte și referințe wt$

CWS-boco, Wiesbaden, Hessen

Un nou loc, noi birouri: în toamna anului 2014, furnizorul de servicii textile CWS-boco s-a mutat în noul sediu din Wiesbaden-Nordenstadt. De atunci, departamentul de vânzări și distribuție se bucură de o suprafață totală de 1800 m² de spații de lucru și săli de recreere moderne și concepute ergonomic – coordonată, planificată și proiectată cu sprijinul KAISER+KRAFT Germania.

Proiecte și referințe pha
Proiecte și referințe mg$

Noi suntem facilitatorii dumneavoastră

O fabrică în fabrică. O masă drept operă de artă cu cărucioare cu foarfece. Sau spații zâmbitoare. Ne bucurăm încă de pe acum să facem imposibilul posibil pentru dumneavoastră.