Dulapuri pentru documente

O stivă aici, o stivă acolo. În stânga un teanc de acte, în dreapta o grămadă de documente ... iar cine caută informații importante în acest haos știe: că poate dura. Dar nicio grijă: cu dulapurile noastre pentru documente ordinea de pe birou este regândită. Deconturi, contracte, facturi ... totul are un loc. Astfel aveți o imagine de ansamblu!

În categoria Dulapuri pentru documente vă oferim produse ale următoarelor mărci: mauser, C+P, EUROKRAFTpro, BISLEY, Wolf, EUROKRAFTbasic.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
  • Nesustenabil (283)
  • Sustenabil (75)
Cele mai vândute
Număr articole: 358

Dulapuri pentru acte: creați ordine în avalanșa de hârtii!Cei care cred că, în prezent, totul se rezolvă pe cale digitală, ar trebui să se uite într-un birou tipic. Fiindcă locul documentelor importante, al corespondenței și altele similare, este pur și simplu pe hârtie. Iar pentru a evita crearea unui haos imposibil de gestionat, la KAISER+KRAFT găsiți dulapuri funcționale, sigure și elegante, pentru acte. Ce model se potrivește în ce mediu? Aflați acum.Cum aleg dulapurile potrivite pentru acte?Piesele de mobilier de birou nu au doar o funcție de organizare, ci trebuie, în caz de urgență, să salveze compania inclusiv de pierderea iremediabilă a datelor. Dulapurile ignifuge pentru bibliorafturi din oferta noastră reprezintă locul potrivit pentru păstrarea celor mai importante documente ale dumneavoastră și a suporturilor de date. Dacă este necesar, puteți achiziționa suplimentar încuietori și chei adecvate.În plus, comercializăm numeroase dulapuri pentru diferite medii de lucru. Pentru zona administrativă și birouri reprezentative, colecțiile noastre de mobilier de birou, cu diverse opțiuni de depozitare, reprezintă cea mai elegantă idee.În biroul maistrului, precum și în colțul de lucru, în atelier sau în încăperi precum laboratoare sau camere sterile, este nevoie de ceva mai solid și mai igienic. În acest scop, la noi găsiți dulapuri din oțel, pentru acte, cu diferite grosimi, variante și clase de siguranță.Dulapuri de acte pentru orice spațiu disponibil, de la KAISER+KRAFTV-ați gândit vreodată la raza de acțiune a unui dulap pentru bibliorafturi? Spațiul disponibil joacă un rol important în amenajarea biroului, în special din perspectiva sănătății angajaților.Regulamentele prevăd un spațiu liber corespunzător pentru fiecare post de lucru și angajat. Adesea, acesta este minimizat cu dulapuri clasice cu uși batante. Nu pățiți același lucru dacă folosiți uși glisante sau dulapuri cu oblon, ele fiind ideale inclusiv pentru amenajarea încăperilor mici.Bineînțeles, din gama noastră extinsă vă puteți aproviziona și cu toate celelalte produse pentru amenajarea biroului și necesarul de birou. De la sistemul de organizare, la materiale de birou potrivite pentru dulapul pentru acte și până la distrugătoare de documente, la KAISER+KRAFT găsiți tot ceea ce vă trebuie pentru a putea stăpâni avalanșa de hârtii din biroul dumneavoastră. Dacă mai aveți întrebări pe această temă, puteți contacta oricând departamentul de servicii pentru clienți.V-ar putea interesa și aceste produse:Table de perete | Casetiere cu sertare | Compartimente pentru sertare | Brațe pivotante | Seifuri de mobilier | Dulapuri înalte | Scaune de conferință Topstar | Seifuri Safescan