mauser Birouri

Spațioase și flexibile: birourile mauser creează un mediu de lucru productiv – fiindcă oferă suficient spațiu pentru instrumentele necesare de lucru. În plus, se pot adapta în funcție de nevoile individuale ale angajaților dumneavoastră. De la biroul individual, până la modelele interconectate: la kaiserkraft găsiți birourile de la mauser în diferite variante.

Filtrele dvs.
Relevant
Număr articole: 124

Birouri mauser – flexibile și spațioase

Atunci când lucrați, vă doriți o masă de birou spațioasă și mai ales flexibilă? Atunci birourile mauser reprezintă soluția potrivită pentru dumneavoastră! Birourile pot fi ajustate individual pentru nevoile dumneavoastră și se adaptează așadar în funcție de activitatea pe care o desfășurați. Printre altele, birourile mauser oferă opțiunea de instalare a unei mese adiționale, care creează spațiu suplimentar, dacă este necesar. Mai mult decât atât, o puteți regla pe înălțimea ideală pentru dumneavoastră. Astfel, rezultă numeroase combinații de birouri posibile, din care vă puteți alege masa de lucru potrivită pentru dumneavoastră. Materialul solid al blatului completează masa de calitate superioară.

La fel ca restul produselor companiei cu tradiție mauser, birourile mauser sunt create sub sloganul „mobilă care gândește”. De-a lungul generațiilor, compania a dezvoltat piese de mobilier inteligente, proiectate în strânsă legătură cu nevoile clienților. Birourile mauser sunt concepute pentru a susține munca dinamică, cu beneficii asupra coloanei, sistemului locomotor și întregului sistem circulator.