Astfel pregătiți spațiul exterior al companiei dumneavoastră, pentru iarnă

2021/05/25

Devine ușor mai rece, arborii își pierd frunzele, iar aerul miroase a zăpadă. Este timpul să trimiteți instalațiile exterioare ale companiei dumneavoastră la hibernare.

Stați, încă o clipă.

Gândiți-vă neapărat dinainte, cum să faceți spațiul exterior rezistent pentru iarnă și intemperii. Doar cu măsurile de precauție potrivite, gazonul, gardurile vii și instalațiile de apă pot trece cu bine peste anotimpul rece. Noi vă dezvăluim ceea ce contează.

De ce ar trebui să faceți spațiile exterioare rezistente pentru iarnă

Bineînțeles că puteți pur și simplu să îndepărtați doar frunzele de pe alei, să goliți scrumierele și să așteptați venirea iernii. Există însă cel puțin 3 motive relevante pentru a face mai multe:

Pregătirea spațiului exterior pentru iarnă wt$

Protecție împotriva deteriorărilor

Fără măsuri preventive, temperaturile negative, zăpada și gheața pot cauza daune grave. Acestea se întind de la mobilier de grădină stricat, până la țevi sparte.

Pregătirea spațiului exterior pentru iarnă wt$

Verde frumos primăvara

Dacă pregătiți corect gazonul, gardurile vii și plantele la ghiveci, pentru iarnă, în anul următor vă puteți bucura din nou de un verde luminos și flori splendide. În caz contrar, există riscul apariției de zone goale și plante uscate.

Pregătirea spațiului exterior pentru iarnă 2-1

Mai puțină muncă după iarnă

O bună pregătire economisește multă muncă. Astfel, primăvara nu trebuie nici să reparați daune, nici să depuneți eforturi suplimentare în revitalizarea spațiilor dumneavoastră verzi.

Care este momentul potrivit?

Nu există o dată fixă a pregătirilor pentru iarnă. Dacă toamna târziu este cald încă, puteți aștepta mai mult – și invers. Cel mai bine, efectuați majoritatea lucrărilor între mijlocul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie. Ultimul moment este atunci când, pe timpul nopții, se lasă gerul.

Listă de verificare – cum faceți instalațiile exterioare să fie rezistente pentru iarnă

Pregătirea spațiilor exterioare pentru iarnă este compusă din multe lucrări mici. Cele mai importante:

Sfat de final – gândirea anticipativă dă roade

Cunoașteți, cu siguranță: prima zăpadă cade, de preferință, atunci când nimeni nu se așteaptă. Pentru a avea atunci toate cele necesare la îndemână, ocupați-vă din timp de materiale antiderapante și – dacă este necesar – de utilaje de distribuire, precum și recipiente pentru presărat. Astfel, puteți face față venirii iernii, liniștiți din toate punctele de vedere.

Pregătirea spațiului exterior pentru iarnă img

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, vă stăm gratuit la dispoziție.