Înapoi
Ghid de produse de transport

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro

Ridicați și coborâți prin apăsarea unui buton

Întreruperea lucrului pentru fiecare mic șurub? Adoptarea posturii yoga a luptătorului pentru fiecare componentă? Aplecări, împingeri, ridicări și așezări, în mod repetat … nu poate fi mai simplu? Bineînțeles: cu suportul electric pentru materiale EUROKRAFTpro!

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Noul coleg de echipă este de ajutor, agil, receptiv, robust, puternic și dornic de muncă.

Datorită flexibilității sale, suportul electric pentru materiale EUROKRAFTpro nu simplifică doar ridicarea și coborârea sarcinilor de până la 125 kg și menajează, prin urmare, forța de muncă a angajaților dumneavoastră. Grație acumulatorului litiu-ion, acesta este și întotdeauna gata de utilizare – și are înălțimea reglabilă inclusiv sub sarcină. Suprafața de încărcare înclinabilă ușurează accesul la articolele colectate pentru pregătirea comenzilor. Astfel, suportul electric pentru materiale asigură, de exemplu la postul de lucru din atelier, accesul dumneavoastră comod la următorul șurub sau la următoarea componentă, fără a fi nevoie să vă contorsionați.

Prin urmare: La revedere, yoga! Bun venit, simplificarea muncii.

Alegeți între două dimensiuni de platforme: simplificarea muncii dumneavoastră la nivel mare și mic

Ergonomie prin apăsarea unui buton

Deplasare fără efort a unor sarcini de până la 125 kg

Unitate de control

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Ridicați și coborâți, fără să vă mai gândiți. Grație tastelor haptice de operare, cu simboluri clare, puteți controla suportul electric pentru materiale în mod intuitiv și îl puteți deplasa foarte ușor în sus sau în jos.

3 poziții memorate permit, de asemenea, preluarea automatizată a înălțimilor salvate.

Reglarea înclinației + mărimea platformei

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Mărimea platformei este adaptată în funcție de dimensiunile navetelor euro stivuibile: 600 x 400 mm sau 800 x 600 mm. Înclinația platformei poate fi reglată de la 0° până la 40°, în 4 trepte a câte 10°. Pârghia de blocare este montată pe exterior, fiind astfel foarte accesibilă.

Puteți alege între 2 variante de platforme: fie cu suprafață de încărcare cu protecție împotriva alunecării, fie cu tavă cu o inserție din MDF. Inserția poate fi ridicată fără probleme și îndepărtată, respectiv înlocuită, cu ajutorul a 2 decupaje în baza tăvii.

Acumulator de schimb litiu-ion

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Și merge … și merge … și … suportul electric pentru materiale de la EUROKRAFTpro asigură mobilitate deplină datorită sistemului său de acumulatori de schimb litiu-ion. O încărcare a acumulatorului oferă, astfel, o durată de funcționare de până la 80 de cicluri de deplasare, la solicitare maximă. Pentru posibilitate de funcționare permanentă, acumulatorul descărcat poate fi înlocuit, cu ușurință, cu unul plin.

Stadiul de încărcare este indicat vizual printr-un afișaj al nivelului acumulatorului și acustic printr-un semnal sonor. Iar când mobilitatea nu este necesară, este posibilă și funcționarea prin alimentare de la rețea.

Utilizare

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Suportul pentru materiale are o utilizare versatilă, în special pentru pregătirea și menținerea echipamentelor de lucru la înălțime ergonomică, de exemplu la posturi de lucru de montaj, pentru pregătirea comenzilor, în depozit, în zona de producție, de montaj sau pentru mentenanță. Suportul pentru materiale este un coleg apreciat inclusiv la activități legate de prototipuri și fabricație.

El este, de asemenea, ideal pentru depozitarea mobilă a laptopului, documentelor de lucru etc.

La cerere

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Pentru utilizarea în industria electrică sau pentru prelucrarea ulterioară a componentelor electronice (de exemplu în industria auto), suportul electric pentru materiale este disponibil, la cerere, și în varianta ESD (Electro Static Discharge). Tot la cerere sunt disponibile și versiuni speciale.

Contactați-vă reprezentantul sau apelați serviciul nostru pentru clienți.

Plusurile în plus

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro wt$

Bucurați-vă de service post-vânzare de 5 ani, 10 ani garanție și accesorii grozave, precum încărcător extern, acumulator de schimb și navetele euro stivuibile potrivite.

Descoperiți colecția noastră Expertise Collection

EUROKRAFT: produse care rezistă, pentru ca dumneavoastră să nu fiți reținuți
EUROKRAFTpro

EUROKRAFTpro

Performanțe de vârf pentru pretenții de vârf

EUROKRAFTbasic

EUROKRAFTbasic

Pentru că nu ne putem permite lucruri ieftine

Suport electric pentru materiale EUROKRAFTpro mg$

Bun venit, simplificarea muncii!

Noul dumneavoastră coleg de echipă este pregătit de lucru! Asigurați-vă avansul decisiv acum – și comandați imediat. Noi rezolvăm și acest aspect „fără nicio contorsionare”.

Ne bucurăm să vă ajutăm în vederea alegerii suportului dumneavoastră electric pentru materiale EUROKRAFTpro.

Ați auzit deja de KK Lab?

Noul laborator de inovații de la KAISER+KRAFT – pentru tot ceea ce ne face să progresăm. Aici lucrăm la idei, produse și inovații. Deoarece nu dorim să facem lucrurile bine, ci dorim să le îmbunătățim. În cele din urmă rezultatele noastre nu trebuie doar să funcționeze perfect, trebuie să și placă. Pentru că doar atunci sunt exact ceea ce vă doreați dintotdeauna.

Aruncați o privire la noi și faceți cunoștință cu Dna K – legătura directă către laboratorul de inovații KK. Pentru tot ceea ce vă trebuie ca să fiți perfect dotați astăzi și mâine.