Înapoi
Ghid de produse de mediu

Principii de măturare și principiul valțurilor tandem

Avantajele valțurilor tandem, pe scurt!

În prezent se folosesc trei principii de măturare diferite:

Principiul de măturare cu valț individual

Principii de măturare și principiul valțurilor tandem wt$

Principiul de aruncare cu valț individual

Principii de măturare și principiul valțurilor tandem wt$

Principiul valțurilor tandem

Principii de măturare și principiul valțurilor tandem wt$

Avantajele principiului valțurilor tandem:

Ambele valțuri de măturare se rotesc în sens opus. Valțul frontal lucrează doar ca un cilindru de transport și, ca atare, se rotește fără a intra în contact cu podeaua. Prin urmare, uzura și puterea necesară sunt minime.

Resturile, peste care a trecut prima perie, ajung alternativ în cele două valțuri și astfel sunt transportate în sus. Prin intermediul unui deflector, murdăria ajunsă în partea superioară este ghidată în spate și ajunge pe sus în recipientul pentru murdărie.

Ambele mături laterale susțin funcția periilor de pe valțuri, îndepărtând resturile din colțuri și de pe margini dinaintea lor, pentru ca murdăria să poată fi colectată și transportată în recipientul dedicat.

Aplicând acest principiu pot fi colectate toate resturile care trebuie măturate și care încap printre valțurile cu perii. Chiar și în cazul folosirii unei mașini manuale de măturat, flexibilitatea perilor permite preluarea obiectelor până la dimensiunea unei sticle, în același timp transportând atât praful fin, cât și nisipul, în recipient. Astfel, sunt evitate eventualele blocaje cauzate de un recipient de murdărie amplasat frontal.

Datorită absenței lamelei de cauciuc de pe mașină, cu ajutorul periei valțului frontal pot fi adunate inclusiv obiecte ușor voluminoase, precum polistirenul sau frunzele uscate. Între periile valțurilor se creează un ușor vid, care permite și măturarea resturilor foarte problematice, cum ar fi hârtia plată de pe podea.

Recipientul pentru murdărie se umple de sus pentru a asigura utilizarea optimă a capacității de colectare. Valțul de măturare cu înălțime reglabilă garantează atât că uzura poate fi compensată, cât și că acțiunea sa pe adâncime se păstrează inclusiv pe podele denivelate.

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 15