Înapoi
Ghid de produse producție

Informații despre greutăți de balast pentru schele

Cum instalați greutate de balast pe schele mobile – și ce anume trebuie să aveți în vedere.

Pentru instalarea schelelor mobile conform standardelor, acestea trebuie balastate suplimentar, în funcție de înălțimea platformei și tipul configurației. Acest balast este compus din greutăți, care se fixează la baza schelei, pentru a crește stabilitatea și siguranța împotriva răsturnării. Ca greutăți de balast se folosesc diferite materiale, de exemplu oțel sau beton. Trebuie evitată utilizarea materialelor lichide sau a celor sub formă de granule. Greutatea de balast trebuie fixată astfel încât să nu își poată schimba poziția în mod neintenționat.

În principiu, pentru schele cu o înălțime de lucru de 3,25 m nu este necesar balastul. Acesta nu este prevăzut în mod obligatoriu nici în cadrul structurilor instalate central în spații închise.

Conform DIN EN 1004, montarea schelelor mobile în spații exterioare nu este permisă începând de la o înălțime de acces de 10 m. Puteți consulta dispozițiile necesare privind balastarea pentru fiecare model, în instrucțiunile de instalare și utilizare respective. Vă rugăm să respectați eventualele prevederi naționale specifice.

Mai mult decât atât, vă rugăm să respectați instrucțiunile relevante din instrucțiunile de instalare și utilizare.

Informații despre greutăți de balast pentru schele pha

Fig.; greutate de balast cu suport de prindere

Totodată, echipa noastră de vânzări vă stă cu plăcere la dispoziție pentru consultanță.

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 1
Categoriile noastre de top din acest ghid