Dulapuri pentru scule

Dacă șeful de atelier bate agitat cu degetul în ceasul său de mână, în timp ce ucenicul caută frenetic cleștele, pila sau ciocanul ... atunci este timpul pentru un dulap pentru scule. Acesta asigură ordinea, protecția și accesul rapid la toate instrumentele de lucru necesare în rutina de lucru zilnică. Astfel se bucură șeful. Și ceasul său.

În categoria Dulapuri pentru scule vă oferim produse ale următoarelor mărci: EUROKRAFTpro.

Dulapuri pentru scule – depozitare sistematicăSă aveți totul ceea ce vă trebuie pentru lucru este una. Să găsiți imediat ceea ce vă trebuie în acel moment este altceva. Vreți să le aveți pe ambele? Atunci vă recomandăm un dulap pentru scule de la KAISER+KRAFT.Care sunt avantajele dulapurilor pentru scule?Dulapurile pentru scule creează ordine, iar aceasta asigură o muncă mai rapidă și mai plăcută. Mai mult decât atât, dulapurile noastre protejează uneltele și piesele împotriva murdăriei, umezelii și accesului neautorizat.Ce caracteristici sunt importante în cazul dulapurilor pentru scule?Dulapurile pentru scule trebuie să fie mai rezistente decât dulapurile cu sertare normale. Acest lucru începe cu greutatea. Dulapurile noastre pentru atelier au o capacitate portantă a carcasei de până la 1,5 tone, suficientă pentru piese grele. În plus, materialele precum oțelul inoxidabil și tabla de oțel, precum și polițele zincate, asigură rezistența și o durată de viață lungă în condiții de lucru dure.Pentru condiții organizate în interior, dulapurile noastre pentru scule dispun de mai multe sertare și/sau polițe. Panourile perforate sunt ideale pentru a agăța uneltele și a le avea imediat la îndemână. Cu ajutorul accesoriilor suplimentare pentru sertare, precum covorașe antiderapante și separatoare, puteți ține evidența chiar și atunci când aveți multe piese de mici dimensiuni.Cum găsiți dulapul de atelier perfect?Punându-vă următoarele întrebări înainte de achiziție:  • Ce unelte, piese sau alte obiecte doriți să depozitați în dulap?

  • Cât de mare ar trebui să fie sarcina maximă a fiecărei polițe?

  • Cât de mare poate fi dulapul?

  • Ce compartimentare interioară vă trebuie?

  • Dulapul trebuie să poată fi încuiat?

  • Dulapul urmează să stea în atelier sau în altă încăpere?


Ce tipuri speciale de dulapuri pentru scule există?Mare, mai mare, dulap mare. Dacă vreți să depozitați unelte sau componente foarte mari într-un dulap, atunci dulapurile noastre mari reprezintă soluția perfectă. În cazul în care este vorba despre multe piese mici, puteți obține dulapurile cu cutii de depozitare deschise incluse, de calitate superioară, de diverse culori. Astfel, veți avea deja în dulap tot ceea ce este necesar pentru ordine.Teoretic, în dulapul pentru scule vă puteți păstra și laptopul. Cu toate acestea, avem o propunere mai bună: dulapurile pentru încărcarea acumulatorilor alimentează telefonul mobil, laptopul sau tableta și sunt disponibile cu compartimente cu încuietoare. Pur și simplu conectați dulapul la o priză normală și gata.În cele din urmă, în magazinul nostru găsiți dulapuri pentru camere sterile, care îndeplinesc toate cerințele legale cu privire la mobilierul din aceste încăperi, precum și sisteme complete de dulapuri cu blat de lucru și panouri perforate.Nu găsiți dulapul pe care vi-l doriți? Contactați-ne. Ne ocupăm cu plăcere și de dorințe individuale. Bineînțeles, nu avem pentru dumneavoastră doar dulapuri pentru unelte, ci și seturi de unelte, mese și bancuri de lucru cu structură modulară și sisteme modulare complete.V-ar putea interesa și aceste produse:Vestiare de haine | Registre suspendate | Rafturi cu polițe | Cutii din aluminiu | Compartimente pentru sertare | Coșuri de sârmă | Dulapuri cu sertare ANKE | Dulapuri pentru registratură suspendată CP