Proiectul Diakonie Ruhr Werkstätten gGmbH

Șșșt! Liniște, vă rog

Sarcina

Atelierul Constantin Bewatt al Diakonie Ruhr Werkstätten gGmbH sprijină persoanele cu dizabilități mintale în reabilitarea profesională a acestora. Diakonie Ruhr Werkstätten are activități în diferite domenii, cum ar fi prelucrarea metalelor, florărie, menaj, vopsire în câmp electrostatic, prelucrarea textilelor, arhivare digitală, ambalare, comisionare. Printre altele, aici se asamblează și popularele biciclete fără pedale pentru copii.

La Constantin Bewatt s-a dorit crearea unei încăperi separate în cadrul halei sale pentru activitățile cu nevoi speciale de asistență. Pentru angajații care au nevoie de mai multă liniște pentru a se concentra asupra muncii.

Soluția

Zis, planificat și făcut: după mai multe întâlniri cu serviciul de teren pentru vizitarea amplasamentului, oferta a fost pregătită și prezentată. De îndată ce toate detaliile au fost clarificate în mod satisfăcător la fața locului, lucrările au fost demarate, iar produsul a fost livrat și instalat.

În timpul instalării, am convins și cu competența noastră în materie de consultanță în ceea ce privește regulamentul privind locurile de muncă. Așa cum prevede regulamentul, am asigurat incidența corectă a luminii. Noua încăpere creată în mijlocul halei este foarte bine izolată și oferă celor șapte angajați un post de lucru fix, echipat conform aspectelor ergonomice. Datorită izolației fonice profesionale, aici se pot desfășura acum activități diferite și variate în liniște și pace.

Referință Diakonie Ruhr Werkstätten gGmbH ler

Proiectul

Chiar înainte de a începe planificarea noului spațiu de lucru, experții de proiect KAISER+KRAFT au analizat o idee de reciclare a clientului: să demonteze un birou mai vechi din altă locație și să îl reconstruiască în Bochum. KAISER+KRAFT realizase deja un proiect anterior de succes pentru Diakonie Ruhr Werkstätten, tot un birou într-o hală. Acest lucru a contribuit la o consiliere competentă și specifică, iar experiența actuală a fost bună pentru o evaluare și o implementare mai rapidă. Astfel, clientul a fost entuziasmat, mai presus de toate, de durata scurtă a montajului.

Provocarea specială

Fără noul birou din hală, o serie de posturi de lucru s-ar fi pierdut, dar în acest fel și cu ajutorul tuturor, acestea au putut fi păstrate. În plus, a fost foarte important pentru toți cei implicați să creeze un mediu de lucru despre care angajații să poată spune cu mândrie: „Acesta este locul meu de muncă”.

Dar cum poți asigura un factor de bună dispoziție și angajați mulțumiți fără să-i cunoști? Prin simpla prezență frecventă în persoană la fața locului și prin integrarea însemnărilor și observațiilor în planificare. Rezultatul poate fi văzut și „auzit”. Pentru că nu se aude nimic – și exact aceasta era sarcina.

Referință Diakonie Ruhr Werkstätten gGmbH ler
Referință Diakonie Ruhr Werkstätten gGmbH mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: