Proiectul MVA Müllverwertungsanlage Bonn GmbH

În direcție ascendentă!

Sarcina

La instalația de valorificare a deșeurilor activează aprox. 89 de persoane care lucrează non-stop, 365 de zile pe an, pentru a se asigura că deșeurile din Bonn și din zonele limitrofe, precum și deșeurile comerciale similare celor din locuințe, care nu mai sunt adecvate pentru reciclare, sunt valorificate termic într-un mod ecologic și durabil, folosind tehnologii inovatoare.

Pentru un sistem de rafturi existent, s-a căutat o soluție care să facă posibilă deplasarea cu ușurință și fără efort de la parter la primul etaj a componentelor care urmează să fie depozitate.

Soluția

Atunci când ceva trebuie transportat din punctul A în punctul B sau, ca în acest caz, de jos în sus, există un singur lucru care poate ajuta: mini-lifturile. Experții noștri au perfecționat acest dispozitiv practic de ridicare și urcare ca produs personalizat.

Rezultatul: un sistem de ridicare a sarcinilor care a fost adaptat la sistemul de rafturi existent.

Referință Muellverwertungsanlage Bonn GmbH ler

Proiectul

În trecut, KAISER+KRAFT furnizase deja companiei de valorificare a deșeurilor un sistem de rafturi. Astfel, cu o experiență de 100% și un know-how cuprinzător în ceea ce privește propria gamă de produse, liftul de marfă necesar a putut fi fabricat astfel încât să se potrivească cu sistemul. Aici, mai presus de toate, trebuiau verificate condițiile de la fața locului.

Primul pas către o soluție, integrarea profesională a sistemului de ridicare a sarcinilor, este întotdeauna o întâlnire la sediul clientului. Acest lucru permite echipei noastre de proiect să obțină o imagine precisă a situației reale și să o integreze în planificare. În plus, experții noștri se ocupă și separat de nevoile individuale ale clientului. Abia apoi pregătim măsurătorile pentru viitorul lift pentru mărfuri.

Provocarea specială

Pentru a instala cu precizie sistemul de ridicare a sarcinilor confecționat „la comandă”, a fost necesar să se lucreze inteligent la fața locului. Pentru acest proiect, a trebuit să se ia în considerare și să se verifice siguranța angajaților și spațiul adecvat pentru liftul de marfă. În hală nu exista decât un spațiu limitat pentru ambele aspecte. Lucrând în echipă, am găsit soluția.

Cu sprijinul clientului – în calitate de profesionist în ceea ce privește condițiile de la fața locului și procesele de lucru corespunzătoare – și cu experiența experților noștri în proiecte, s-a găsit cel mai potrivit loc de amplasare. Angajații și încărcăturile sunt acum în siguranță, iar deplasarea are loc ergonomic și confortabil „de jos în sus”.

Referință Muellverwertungsanlage Bonn GmbH ler
Referință Muellverwertungsanlage Bonn GmbH mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: