Proiect Keystone Development

Unul pentru toți

Proiectul

Sarcina

Împreună cu firma de arhitectură HCI, în Küssnacht (Elveția) urma să fie planificat și construit un depozit în numele Keystone Development AG. Compania OMIDA folosește spațiul de depozitare creat pentru depozitarea remediilor și sărurilor homeopatice Dr. Schüssler.

Soluția

Dimensiunile rafturilor au stat la baza planificării depozitului. Astfel s-a creat un depozit într-adevăr spațios, în care spațiul de rafturi poate fi extins sau redus cu flexibilitate maximă. Raportul preț-performanță, precum și consilierea personală a clienților la fața locului și pe șantier au impresionat.

Fabio Martella, manager de proiect KAISER+KRAFT

„Proiectul a fost foarte distractiv. Buna cooperare a fost foarte apreciată de ambele părți.”

Livrat la timp

Doar montajul rafturilor a durat patru săptămâni. Următoarele cifre indică exact volumul materialelor din proiect: în total, au fost livrate și instalate 54 de tone de material de oțel, 304 cadre verticale (înălțimea cadrului până la 7000 mm), 1558 de grinzi de oțel și 92 de colțare de protecție împotriva impactului. În plus, fiecare nivel de rafturi a fost echipat cu un sistem de aspersoare. În prealabil a trebuit să fie determinată exact o comandă specială pentru înălțimea de atașare a suporturilor, pentru că nu se puteau face ajustări ulterioare.

Proiectul a decurs foarte bine pentru toți cei implicați, mai ales că programul a fost respectat. Și nu în ultimul rând, pentru că am reușit să coordonăm și să armonizăm calendarul complex în cadrul diverselor ședințe – de la planificare la livrarea rafturilor pentru paleți, la instalarea aspersoarelor și la coordonarea dintre inginerul de construcții, electrician și specialistul pentru montarea sistemului de ventilație.

Provocarea specială

Efortul ridicat de coordonare, precum și dimensiunile ample ale instalației (2512 m² de spațiu de depozitare și 3162 de paleți) au reprezentat factori centrali ai proiectului care au trebuit menținuți sub control.

Keystone Development wt$
Keystone Development mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: