Proiect Bohle Isoliertechnik

Perfect integrat, izolat în mod optim

Proiectul

Sarcina

Grupul Bohle activează în domeniul construcțiilor și oferă un know-how cuprinzător. De exemplu, atunci când vine vorba de evitarea pierderilor neintenționate de energie electrică și de utilizarea a izolației termice, frigorifice și fonice, vă stau la dispoziție experții Bohle Isoliertechnik GmbH din Köln. Acum era nevoie de un birou nou pentru unul dintre acești experți, care să fie perfect integrat în incintă.

Bohle Isoliertechnik wt$

Soluția

Punerea în aplicare a proiectului a fost precedată de ședințe de consiliere detaliată și personală la fața locului. Apoi, i s-a prezentat clientului imediat o ofertă pentru un sistem de birouri în hală izolat fonic și flexibil. După planificarea amănunțită, inclusiv desenarea unui plan de etaj, proiectul a putut fi implementat fără probleme, respectând cerințele clientului, și într-un timp foarte scurt.

Bohle Isoliertechnik wt$

Bohle Isoliertechnik

„Suntem foarte mulțumiți de implementarea proiectului privind biroul în hală. Colaborarea cu KAISER+KRAFT a fost excepțională. Angajații nu sunt doar competenți, ci ne-au stat mereu la dispoziție la telefon sau pe e-mail.”

Deși un birou într-o hală se compune din elemente de serie, acesta poate fi personalizat în funcție de dorințele clientului și poate fi integrat perfect în hala de producție. Flexibilitatea sistemului a dus la îndeplinirea totală a cerințelor formulate.

La final, clientul a fost deosebit de impresionat de calitatea materialelor folosite, de reducerea zgomotului din birou, precum și de pachetul complet cu o dată sigură de instalare și de sfaturile deschise, sincere.

Provocarea specială

Biroul trebuie integrat în incintă. De aceea a fost necesară – din cauza nivelului ridicat de zgomot – folosirea unor elemente de înaltă calitate, izolante fonic în sistemul de birou în hală.

Conceptul a funcționat: reducerea nivelului de zgomot în interiorul biroului este clar perceptibilă.

Bohle Isoliertechnik wt$
Bohle Isoliertechnik mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: