Proiect BIW Isolierstoffe

Fiecare lucru la locul lui

Proiectul

Sarcina

Societatea BIW Isolierstoffe este unul dintre liderii din domeniul materialelor izolatoare de înaltă calitate și al elementelor de etanșare rezistente la orice temperatură. Într-o clădire nouă trebuiau instalate garderobe cu dulapuri pentru femei și bărbați, care, conform art. 34 din directivele privind locul de muncă, permit separarea hainelor de stradă de cele de lucru. Scopul: utilizarea spațiilor la capacitate maximă, respectând directivele privind locul de muncă.

Soluția

În mod special datorită ședințelor de consiliere personală la fața locului s-a înaintat o propunere potrivită perfect pentru BIW: codificare clar recognoscibilă pe bază de culori (alternanță RAL 7035 gri deschis și RAL 5010 albastru gențiană) a ușilor, precum și adaptarea dulapurilor la acoperișurile înclinate. Un alt bonus: serviciul. Contractele, amplasarea, montajul și eliminarea ambalajelor au fost incluse în ofertă.

Michael Runte, manager de proiect KAISER+KRAFT

„Am reușit să respectăm toate cerințele, spre satisfacția deplină a clientului nostru.”

Atingerea obiectivului cu albastru de gențiană

Pe de o parte, datorită codificării pe bază de culori, dulapurile respectă directivele privind locul de muncă, iar de altă parte, se potrivesc perfect cu întreprinderea. Culoarea RAL 5010 albastru gențiană se regăsește și în sigla firmei și respectă identitatea corporativă.

Rezultatul foarte bun se datorează în special ședințelor de consiliere personală. Planificarea spațiului, măsurătorile, adaptările și alegerea culorilor au fost realizate în strânsă colaborare cu clientul. În final, alăturarea dintre conceptul soluției și pachetul complet de servicii a impresionat.

Provocarea specială

În principiu, trebuiau îndeplinite două cerințe: atât dorințele clientului, cât și prevederile legale din directiva privind locul de muncă, care reglementează depozitarea separată a hainelor de stradă și de muncă.

BIW Isolierstoffe wt$
BIW Isolierstoffe mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: