Înapoi
Ghid de produse producție

Seturi de scule

Se potrivește, se mișcă și are joc

Pentru a obține acest rezultat, aveți nevoie de un meșter bun. Însă, dacă bate cuiul cu cleștele, îi lipsesc uneltele de mână potrivite. Fără acestea, nici cel mai bun profesionist nu ar putea lucra foarte eficient. De aceea, orice meșter are întotdeauna la îndemână propriul set de scule – fie în trusă, în cutie sau în bancul de lucru și în căruciorul de scule. Doar uneltele cu adevărat bune pot trece testul de anduranță, la care sunt supuse zilnic de profesioniști.

Pentru astfel de profesioniști, profesioniști precum dumneavoastră, oferim seturi de scule, care se ridică la înălțimea tuturor așteptărilor. Poate aveți nevoie doar de un set de chei fixe noi, cu care să vă completați inventarul sau vă trebuie un set complet nou pentru depozitare în inserția din spumă moale. Fie că este vorba de bancul de lucru sau de căruciorul de scule, noi avem seturile de scule potrivite pentru dumneavoastră. Vă furnizăm exclusiv produse cu un raport excelent preț-performanță, de la Vigor și Carolus – mărcile secundare produse de Hazet și Gedore.

Acum este rândul dumneavoastră: creați tensiune!

SETURI DE SCULE wt$

Seturi de scule individuale

Dacă aveți nevoie de unelte noi sau suplimentare pentru cărucioarele, trusele și dulapurile dumneavoastră existente, seturile noastre de scule individuale sunt ceea ce vă trebuie. Nu este necesar să vă mai gândiți – alegeți setul și ați terminat. În fiecare dintre aceste seturi sunt selectate, în prealabil, cele mai importante unelte pentru utilizare practică.

Seturi de scule în inserție din spumă (panouri shadowboard)

Avantajele unei inserții din spumă pentru uneltele dumneavoastră sunt evidente: observați imediat dacă lipsește ceva. În plus, uneltele sunt depozitate în siguranță. Inserțiile noastre din spumă sunt adaptate exact la dimensiunea sertarelor multor cărucioare de scule, bancuri de lucru și dulapuri cu sertare din gama noastră de produse. Mai mult decât atât, inserțiile cu unelte Carolus oferă posibilitate de a le scurta rapid și simplu lățimea și adâncimea dorită, folosind un cuțit tip cutter (dimensiune minimă lăț. x ad. 485 x 345 mm).

Următoarele seturi de scule cu inserții din spumă sunt adecvate pentru cărucioare de scule:

Pentru bancuri de lucru sunt adecvate aceste inserții pentru scule:

Categoriile noastre de top din acest ghid