Înapoi
Ghid de produse de mediu

Ghid de curățare industrială

Cu ajutorul pictogramelor afișate mai jos, dorim să venim în sprijinul dumneavoastră pentru a putea selecta produsele și pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra avantajelor fiecărui articol.

Curățare industrială 084

Curățarea filtrului

La aparatele cu acest simbol are loc o curățare automată a filtrului integrat. Astfel, performanța aparatului este menținută la un nivel ridicat.

Curățare industrială 083

Zgomot redus

Aparatele cu acest simbol emit comparativ un nivel redus de zgomot. Acestea pot fi folosite și în domenii în care se dorește evitarea zgomotului de fond.

Curățare industrială 077

Priză suplimentară

Aparatele cu acest simbol au o priză direct pe produs. Acestea permit funcționarea aparatelor electrice fără folosirea altor tamburi pentru cabluri. Mai puține cabluri înseamnă mai puține pericole de împiedicare. De asemenea pate fi efectuată simplu și aspirația direct la aparatul electric.

Curățare industrială 085

Easy-Press®

Pistolul de înaltă presiune Easy-Press® are o formă ergonomică și este ușor de folosit. Forțele de oprire și aspirație sunt reduse, ceea ce permite lucrul fără să obosiți, chiar și pentru intervale mai lungi de lucru.

Curățare industrială 081

Microfibră

Aici găsiți materiale textile de curățare, din microfibră. Datorită structurii fibrelor, acest material este deosebit de eficient. Găsiți mai multe informații despre microfibre aici: Microfibrele în domeniul curățeniei.

Curățare industrială 082

Fără contact cu mâinile

Mopurile marcate cu aceste pictograme pot fi stoarse fără ca mopul murdar să intre în contact cu mâinile. Datorită fixării pe suportul cu mop, prin deblocarea opritorului de picior, mopul poate fi pliat, spălat și apoi stors în presă.

Curățare industrială 080

Ecologic

Această pictogramă indică faptul că, în cazul acestor produse, mediul se află în centrul atenției. Aici, se utilizează metode și materiale, care susțin abordarea sustenabilă în ceea ce privește mediul nostru înconjurător.

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 60