Înapoi
Ghid de produse Producție

Bicicletele cargo utilizate în mod profesional

Pentru transportul flexibil în incinta fabricii

Viitorul mobilității nu mai aparține doar mașinilor. Bicicletele cargo devin din ce în ce mai iubite și își dovedesc utilitatea mai ales în mediul privat și de business drept alternativă serioasă pentru transportarea obiectelor de la A la B.

Astfel utilizatorul nu mai trebuie să se bazeze doar pe forța mușchilor săi. Modelele cu motor electric potențează propriile eforturi și ușurează mișcarea greutăților. În ciuda portanței lor mari, bicicletele cargo sunt extrem de ușor de manevrat. Tocmai companiile cu o incintă mare a fabricii sau diverse puncte de lucru profită de pe urma achiziției unei biciclete cargo. De multe ori una sau două biciclete sunt disponibile în mod flexibil pentru angajați.

Acestea sunt avantajele unei biciclete cargo.

  • Nu are nevoie de benzină și este convenabilă la utilizare
  • Ocupă mai puțin loc decât un motostivuitor sau o mașină și poate fi depozitat în caz de neutilizare economisind loc
  • Sarcinile de transport sunt în scurt timp rezolvate cu vehiculul rapid și ușor manevrabil
  • Poate fi ușor manevrat și prin coridoare înguste
  • Stă întotdeauna la dispoziție, dacă este nevoie rapid de un obiect în alt loc
  • Asigură mișcarea în activitatea cotidiană
  • Este de multe ori subvenționată de stat sau oraș
  • Protejează mediul înconjurător

Cum pot fi utilizate bicicletele cargo în companie?Utilitatea unei biciclete cargo într-o propoziție? Avansezi peste tot în mod simplu și în plus mai poți lua și câte ceva cu tine.

Ce bicicletă cargo este adecvată pentru ce sarcină?

Allrounder-ul flexibil: bicicleta cargo Classic

Pentru transportul unor sarcini mici în incinta fabricii este adecvată bicicleta noastră clasică. Pe această bicicletă cargo nemotorizată puteți transporta obiecte cu o greutate totală de 50 kg. Este mai ușoară și mai ușor manevrabilă decât alternativa cu trei roți. Spațiul de depozitare al bicicletei se găsește la acest model cu două roți peste roata frontală. Acest lucru facilitează ca sarcina să se afle întotdeauna în câmpul dumneavoastră vizual, astfel putând avea acces rapid la ea.Tricicleta puternică: bicicleta electrică E-Cargo PRO

În cazul acestei biciclete electrice cutia de transport mare și închisă se regăsește pe partea frontală a bicicletei între cele două roți frontale. Prin construcția cu trei roți, bicicleta electrică cargo este echilibrată și stabilă atât când stă pe loc, cât și când ia curbe. Motorul puternic amplasat pe roata spate ajută la demaraj până la o viteză de 25 km/h. Acest lucru este deosebit de confortabil, dacă vă apropiați de limita sarcinii de 80 kg. Această bicicletă electrică cargo este un adevărat animal de tracțiune și transportă ușor și sigur materialele, aparatele și alte mărfuri pe distanțe relativ mici.

Biciclete cargo wt$

Bicicleta cargo în activitatea cotidiană de lucru: 7 recomandări practice

Categoriile noastre de top din acest ghid