Înapoi
Ghid de produse producție

„clip-step” – strat de acoperire antiderapant

Echilibru și stabilitate pe scară – soluția se numește clip-step, stratul de acoperire antiderapant pentru scări cu trepte.

Stratul de acoperire antiderapant este realizat din plastic riflat sau profil din plastic presărat cu corindon și asigură astfel întotdeauna echilibrul și stabilitatea pe scările duble cu trepte.

Stratul de acoperire „clip-step” îmbunătățește considerabil rezistența la alunecare. Acesta oferă inginerului intern responsabil cu siguranța, o opțiune suplimentară pentru a respecta prevederile și dispozițiile aplicabile.

În funcție de necesitate, puteți alege între două variante de straturi de acoperire:

Strat de acoperire clip-step

Stratul de acoperire clip-step din plastic riflat se prinde perfect și pe întreaga suprafață a treptei, asigurând o rezistență optimizată la alunecare, echilibru și stabilitate confortabile pe scările noastre cu trepte.

Strat de acoperire clip-step R13

Noul clip-step R13 este un strat de acoperire certificat, antiderapant, pentru scările noastre cu trepte.

Cu un profil din plastic presărat cu corindon, stratul de acoperire îndeplinește cerințele nivelului de clasificare R13 și a fost încadrat în grupa de evaluare pentru spațiul de deplasare V6. Stratul clip-step R13 oferă o creștere suplimentară a siguranței în muncă, în mod special în mediile de lucru umede sau uleioase.

„clip-step” – strat de acoperire antiderapant wt$

Fig.: scară dublă cu trepte cu clip-step

Stratul „clip-step” contribuie la respectarea standardului DIN EN 131-2. Ca regulă generală, acesta prevede ca suprafața utilă a fusceilor, treptelor și platformelor din metal sau plastic să fie antiderapantă prin proiectare.

În plus, la modelele cu acces pe ambele părți, stratul clip-step se aplică până la cea mai înaltă treaptă accesibilă (conform DIN EN 131). Pe lângă proprietățile antiderapante descrise, acesta are rolul suplimentar de control vizual pentru utilizarea corectă a scării.

Anumite modele de scări pot fi, de asemenea, echipate ulterior cu clip-step. Dacă doriți informații suplimentare în acest sens, vă rugăm întrebați. 

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 124
Categoriile noastre de top din acest ghid