Proiectul WILO

Fabrica în fabrică

Proiectul

Sarcina

În fabrica WILO Smart Factory care este în parte nou construită și în parte reamenajată a existat un necesar de un număr mai mare de birouri în hală și un sistem de pereți separatori. Conceptul spațiului trebuia să faciliteze organizarea unor locuri de muncă în interiorul unității.

Soluția

Un sistem flexibil de birouri în hală, care facilitează reamenajări pe termen scurt fără probleme și în condiții avantajoase din punct de vedere economic – indiferent dacă este vorba de o reamenajare, de o extindere sau de mutarea unui birou din hală.

„Exact ceea ce a fost stabilit a fost implementat de firma KAISER+KRAFT 1:1. A fost într-adevăr o colaborare extrem de plăcută.”

Michael Köhler, coordonator de proiect al grupului WILO

Multitasking de la un singur ofertant

La planificarea și implementarea proiectului trebuie avuți în vedere și coordonați mulți factori. Începând de la produsele individuale, a căror disponibilitate și timpi de livrare trebuie coordonați cu etapele importante ale proiectului. Până la cerința ca noul concept de spațiu să permită o flexibilitate maximă și să satisfacă în același timp cele mai ridicate standarde de calitate, sustenabilitate și protecție fonică.

Un mare factor de succes a fost planificarea și asistența. Astfel ne-am putut asigura că graficul de timp este respectat și chiar și modificări pe termen scurt din partea clientului vor putea fi incluse direct în proiect.

Galerie imagini

Sistem flexibil de hale de birouri pentru WILO wt$

Provocarea specială

Planificarea și implementarea sistemului flexibil de birouri în hală s-a desfășurat în paralel cu construcția halei noi și reamenajarea WILO Smart Factory. De aici a rezultat un grafic de timp cu dependențe strânse, deoarece și alte lucrări trebuiau avute în vedere, cum ar fi lucrările electrice, pardoselile si integrarea echipamentelor.

Sistem flexibil de hale de birouri pentru WILO mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consultanță, planificare și analiză a nevoilor: