Proiecte și referințe

O mână o spală pe cealaltă

Un nou loc, noi birouri: în toamna anului 2014, furnizorul de servicii textile CWS-boco s-a mutat în noul sediu din Wiesbaden-Nordenstadt. De atunci, departamentul de vânzări și distribuție se bucură de o suprafață totală de 1800 m² de spații de lucru și săli de recreere moderne și concepute ergonomic – coordonată, planificată și proiectată cu sprijinul KAISER+KRAFT.

CWS-boco ler

CWS-boco a avut sediul regional în districtul Schierstein din Wiesbaden timp de peste 40 de ani. Însă limita de capacitate era deja atinsă acolo, cu până la 15000 de articole de îmbrăcăminte de lucru spălate zilnic – era nevoie de mai mult spațiu!

Pentru a putea continua expansiunea, s-a decis mutarea în noul sediu din Nordenstadt, în care lucrează acum circa 200 de angajați și în care, în prima fază de construcție, sunt curățate zilnic până la 20000 de articole textile într-o instalație de spălare de ultimă generație.

Totodată, departamentul de vânzări și distribuție s-a mutat în noul sediu. Aici intră KAISER+KRAFT în scenă, deoarece în cadrul planificării și proiectării noilor spații pentru birouri, cele două companii au colaborat strâns încă o dată. KAISER+KRAFT fusese deja un partener de încredere pentru CWS-boco în timpul mutării la sediul din Neuss.

Cum se coordonează reamenajarea completă a unei suprafețe de birouri de peste 1800 m², cu birouri, săli de conferințe și cantină? Cu ajutorul unei analize cuprinzătoare, unui management de proiect detaliat și numeroase întâlniri pentru luarea deciziilor. În total trebuiau amenajate 49 de spații de lucru la birouri, în cazul cărora accentul a fost pus pe ergonomie: toate sunt echipate cu mese moderne cu reglaj electronic al înălțimii. În plus, s-au adăugat dulapuri, panouri laterale și tot ceea ce mai este necesar pentru amenajarea profesională a unui birou.

CWS-boco ler
CWS-boco ler

Livrarea a fost complicată: tot mobilierul a fost transportat prin exteriorul clădirii cu un lift mobil și a fost introdus, pe ferestrele individuale, la fiecare etaj spațios de birou – o capodoperă logistică.

Efortul a meritat – din mai multe perspective. Nu doar Michael Barbian, Director Regional de Operațiuni la CWS-Boco Germania, este încântat: „datorită consultanței complete din partea KAISER+KRAFT, de la primul pas și până astăzi, am obținut exact mediul de birou care ni se potrivește perfect.” De asemenea, implementarea rapidă a proiectului demonstrează buna colaborare între client, KAISER+KRAFT și furnizori. Au trecut doar nouă luni de la începutul din decembrie 2013 până la montajul de la finalul lunii august 2014. Un ritm care doboară recorduri!

CWS-boco ler
CWS-boco ler
CWS-boco ler

Dozatoare de săpun, covoare pentru reținerea impurităților, textile specializate, service ...

CWS-Boco Germania, cu sediul în Dreieich, se numără printre cei mai mari furnizori de soluții inovatoare de igienă pentru spălătorii și servicii textile. Compania are aproximativ 3500 de angajați în Germania și 7500 de angajați la nivel global. Pe plan internațional, compania a atins o cifră de afaceri în valoare 751 milioane Euro, în anul 2014.

CWS-boco 261

Contact

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.