Proiect Trumpf în Ditzingen

Unii spun amenajare – noi o numim carte de vizită

Extindere a recepției cu măsuri de protecție împotriva coronavirusului – sediul central Trumpf în Ditzingen bei Stuttgart

Cu toții știm că nu există o a doua șansă pentru prima impresie. Acest lucru este valabil atât la un interviu pentru o slujbă, cât și la prima întâlnire. Însă și organizațiile pot ajunge departe atunci când au o apariție bună încă de la ușa de intrare. La fel ca Trumpf.

În calitate de companie high-tech, cu sediul la Ditzingen bei Stuttgart, Trumpf oferă soluții complete în domeniile mașinilor-unelte, tehnologiei laser, electronicii și industriei 4.0. Cu peste 70 de sucursale, grupul TRUMPF este reprezentat în aproape toate țările europene, în America de Nord și de Sud, precum și în Asia. În Ditzingen sunt gestionate ambele domenii mari, mașinile-unele și tehnologia laser, aici se produc utilaje cu laser 3D, lasere CO2 și sisteme EUV.

Ca unii dintre principalii distribuitori B2B prin corespondență de echipamente, ajutăm companii de toate mărimile să fie pregătite pentru sarcinile lor de mâine. Iar în cazul concret Trumpf, pentru „lumea industrială de mâine”: în anul pandemic 2020 extindem, pentru liderul în tehnologie, zona existentă de intrare cu măsuri de protecție – fără a influența astfel atmosfera primitoare și discreția plăcută.

Cu un concept clar și o amenajare modernă

Fie vizitatori, clienți, oaspeți, angajați sau candidați: oricine vine la Trumpf trebuie să treacă întâi de zona de recepție. A lăsa aici o impresie bună este o sarcină importantă. Fiindcă prin designul și caracterul recepției se transmite și propria percepție. „Trusting in brave ideas” în acest caz; promisiunea Trumpf pentru fiecare din cei 14490 de oameni care sunt activi pentru organizație la nivel global. Sau, cum a spus Stefan Paul, Director de securitate: „Cu plăcere în stilul Trumpf”.

Iar expertul de la KAISER+KRAFT Germania, Peter Deigentasch, Key Account Manager, Vânzări Stuttgart, a implementat chiar în stilul Trumpf cerințele pentru noile măsuri de protecție în zonele de recepție din clădirea principală și secundară, cu scopul de a oferi siguranța ideală împotriva contaminării.

Referință Trumpf wt$
Zona de recepție a clădirii principale din Ditzingen

Locurile de muncă sănătoase și sigure au devenit de mult timp o regulă. Însă nu este suficient: din ce în ce mai multe organizații își doresc ce este mai bun în materie de echipamente și amenajare pentru angajații și clienții lor. Directorul de securitate, Stefan Paul, a formulat una dintre provocările extinderii zonei de intrare în ceea ce privește protecția, astfel: „Recepția nu trebuie doar amenajată cumva, ci trebuie să fie flexibilă și sigură din punct de vedere al sănătății și să corespundă tuturor recomandărilor referitoare la distanță minimă și igienă”. Șefa departamentului de management de produs, Eva Kemper, a fost responsabilă pentru selecția gamei și a ales cu grijă produsele individuale potrivite pentru acest proiect. Puncte care sunt, de asemenea, o preocupare importantă pentru Elmar Sander, Șeful siguranței în muncă și al managementului strategic privind protecția muncii, dar și pentru coexistența viitoare la locul de muncă în sezonul rece, de exemplu. „În calitate de angajator, avem obligația legală de a informa pe deplin personalul și vizitatorii cu privire la riscul de contaminare și la conduita de igienă în aceste vremuri. Eu depășesc cu plăcere aceste măsuri minime și mă ocup din timp de protecția integrală în toate zonele din companie unde se întâlnesc multe persoane. Impresia generală vizuală nu trebuie însă să sufere din cauza funcționalității produselor.”

Și încăperile pot zâmbi

Pornind de la această premisă, în strânsă colaborare cu furnizorul nostru FPS, am dezvoltat un model special: în locul panourilor individuale de protecție împotriva stropilor de salivă, care nu pot forma un rând plin de protecție totală, am conceput și am instalat un panou de protecție împotriva stropilor de salivă de patru metri lungime, cu un cadru stabil din aluminiu, de calitate estetică superioară.

Referință Trumpf wt$
Montarea panoului de protecție împotriva stropilor de salivă, cu o lungime totală de 4 metri
Referință Trumpf wt$
Panou de protecție antivirală cu orificiu practic și sticlă acrilică transparentă

Echipamentele suplimentare din zona de recepție includ și un dozator independent cu dezinfectant, care poate fi acționat cu cotul, pentru evitarea contactului cu suprafața. Dozatorul poate fi amplasat în mod flexibil, fără a fi nevoie de găurit și poate fi astfel mutat în diferite locuri din companie, în funcție de necesități.

Referință Trumpf wt$
Coloană de dezinfectare din inox de calitate superioară, cu picior dreptunghiular și pedală, astfel încât acționarea simplă și igienică să fie posibilă cu piciorul

Subiectul distanțării este de asemenea important în zona de recepție – recomandările de menținere a distanței minime de 1,5 metri trebuie marcate și amplasate fără a neglija aspectul estetic. Alegerea benzilor pentru marcarea podelei, autoadezive, înlocuiește marcarea cu vopsea, acestea putând fi aplicate rapid și cu ușurință, dar și îndepărtate fără reziduuri, atunci când este nevoie. Ca măsură suplimentară vizibilă de protecție, au fost montate panouri, care reprezintă clar nevoia de distanțare fizică.

Referință Trumpf wt$
Marcaje ideale de podea din PVC. Pentru recepții sau zone de vânzare. Și pentru securizarea posturilor de lucru sau a suprafețelor de depozitare.
Referință Trumpf wt$
Banda pentru marcarea podelei este foarte rezistentă, are utilizare universală și se lipește cu ușurință.

Personalizat pe măsura organizației: cu stil și scop

Concluzia managerului de proiect Peter Deigentasch: „În ciuda noilor măsuri de distanțare și igienă de la fața locului, este important ca cel mai valoros mesaj să ajungă la clienți și parteneri de afaceri ca și înainte: sunt binevenit aici. În această privință permitem puține compromisuri, în cele din urmă cerința specială de la Ditzingen a fost de a face din echipamentele de protecție o reflecție a Trumpf. Prea des, în zonele de recepție atenția se pune exclusiv pe funcționalitate. Cu un concept clar și o amenajare modernă, am putut îmbina stilul cu practicabilitatea necesară în perioada coronavirusului, în mod convingător.”

Referință Trumpf wt$

Așa arată rezultatul final: protecție individualizată cu cel mai bun aspect

Referință Trumpf wt$

Recepția modernă impresionează partenerii de afaceri, angajații și oaspeții

Și … cum doriți să vă echipați zona de recepție? Vă oferim soluții speciale pentru provocări speciale – indiferent dacă vă doriți o extindere sau reamenajare a spațiilor. Noi vă oferim întotdeauna: Solutions for your Business. Inclusiv calitate, fiabilitate și consultanța potrivită.

Contact

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consultanță, planificare și analiză a nevoilor: