Proiect ENOTEC GmbH

Avem spațiu!

Sarcina

Minimizarea consumului de energie, reducerea emisiilor, optimizarea proceselor. În calitate de lider de piață în domeniul analizei gazului de ardere și a oxigenului, ENOTEC GmbH acordă o importanță deosebită acestui aspect. În plus, planificarea, dezvoltarea și producția de sisteme de analiză a gazelor ENOTEC pentru controlul proceselor și CEMS se bazează exact pe acest concept. Pentru a putea depozita și arhiva nenumăratele documente și acte ale firmei era nevoie urgent de o soluție compactă.

Soluția

După măsurători detaliate care au fost adaptate exact la condițiile de la fața locului și după consultarea personală cu clientul, a fost găsită o soluție pentru noua arhivă: o platformă de depozitare cu rafturi cu polițe care pot fi plasate pe sau sub noua construcție.

Referință ENOTEC GmbH ler

Proiectul

Instalatorii de la KAISER+KRAFT au fost deja implicați în lucrări preliminare. Din cauza unui perete din rigips care funcționa ca separator de încăperi, un raft pentru paleți a fost mai întâi îndepărtat și apoi reasamblat într-un loc nou.

La începutul proiectului propriu-zis, adică asamblarea platformei de depozitare cu rafturi cu polițe, au fost inventariate cerințele individuale ale clientului, în urma unei ședințe de consiliere personală, iar apoi a fost creat, la ENOTEC GmbH, mai mult spațiu pentru acte și documente.

Provocarea specială

Provocările speciale necesită măsuri speciale. Înainte de implementarea proiectului a fost nevoie să se creeze spațiul destinat, pentru ca mai apoi, în funcție de dimensiunile exacte, să se realizeze asamblarea platformei de depozitare.

Referință ENOTEC GmbH ler
Referință ENOTEC GmbH mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor