Proiectul LEHNER electronics GmbH

Dezordinea cablurilor eliminată definitiv

Sarcini

Încă de la înființarea sa în 1997, LEHNER electronics a fost sinonimă cu calitatea și fiabilitatea în domeniul ansamblurilor de cabluri și al fabricării de subansambluri electromecanice, inclusiv sisteme de cabluri, tastaturi cu membrană și carcase din plastic. Instalațiile de producție proprii ale companiei și utilajele moderne permit procesarea rapidă a comenzilor, de la cantități mici la serii de dimensiuni medii.

Pentru noua construcție a unei hale de producție, LEHNER electronics avea nevoie de posturi de lucru echipate ergonomic, care să fie bune din punct de vedere fizic pentru angajați și, în același timp, să asigure procese mai eficiente, mai confortabile și mai rapide.

Proiectul LEHNER electronics GmbH 149

Soluția

Proiectul LEHNER electronics GmbH 150

Am simplificat multe lucruri: cu produsele noastre ergonomice, angajații obțin mai multă forță musculară și mai mult confort de mișcare.

În termeni concreți, acest lucru înseamnă că KAISER+KRAFT a echipat noua hală de producție cu mese de lucru reglabile în înălțime, inclusiv o suprastructură în partea din spate, scaune pivotante industriale corespunzătoare, rafturi pentru paleți și diverse containere. Acest lucru reduce efortul fizic și, în același timp, crește productivitatea și motivația.

Un aspect care pledează întotdeauna în favoarea sortimentului oferit de KAISER+KRAFT: calitatea mai bună a produselor, de exemplu în ceea ce privește stabilitatea meselor, precum și scaunele mai robuste și, prin urmare, mai durabile, inclusiv inserțiile interschimbabile.

Proiectul

Soluțiile personalizate sunt specialitatea noastră. Prin urmare, în loc de produse de calitate obișnuită, oferim întotdeauna implementări speciale care transformă un loc de muncă în cel mai potrivit loc de muncă. Colaborarea foarte cooperantă și constructivă cu întreaga echipă și cu directorul general, Johann Lehner, a fost mai mult decât utilă. Cele mai bune informații despre ce trebuie să funcționeze și cum trebuie să funcționeze le primim de la cei care se află direct la bancul de lucru.

Datorită ideilor clare și sarcinilor bine stabilite, precum și datorită deciziilor rapide și ferme, am reușit să trecem cu succes la „producția de serie” pentru acest proiect. O simulare prealabilă a modelului cu produsul final a fost pe cât de utilă, pe atât de necesară pentru procesul de luare a deciziilor în cadrul LEHNER electronics.

Proiectul LEHNER electronics GmbH 148

Provocarea specială

Proiectul LEHNER electronics GmbH 154

Nu unul, nu două, ci o duzină de posturi de lucru și multe altele au trebuit să fie adaptate și echipate pentru acest client: în acest scop, bancurile de lucru reglabile pe înălțime și dulapurile cu sertare dorite de client au fost implementate cu precizie în producția noastră personalizată.

Volumul mare de bancuri de lucru care trebuiau livrate a necesitat eforturi logistice și de coordonare sporite la fața locului. Toate livrările au fost programate exact în ziua stabilită – cu toate acestea, au existat mici blocaje în trafic din cauza volumului mare de mărfuri, dar toate au putut fi rezolvate. Iar acum activitatea se desfășoară din nou cu succes în hala de producție.

Proiectul LEHNER electronics GmbH 261

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: