Proiect MIHM-VOGT

Crearea de noi locuri de muncă

Proiectul

Sarcina

MIHM-VOGT GmbH este considerat liderul la nivel mondial în domeniul aparaturii de laborator dentar. Compania planifica reamenajarea producției în vederea unei mai bune utilizări a spațiului din hala de producție și pentru integrarea birourilor pentru pregătirea muncii.

Soluția

În ceea ce privește înălțimea, hala de producție oferea un spațiu enorm. De aceea, cu ajutorul unei platforme de construcție din oțel a fost adăugat un al doilea nivel în hală. Sub această platformă de construcție din oțel exista suficient spațiu pentru birourile pentru pregătirea muncii.

Klaus Petzoldt, manager de proiect KAISER+KRAFT

„Am atins obiectivele dorite de client. Acesta a fost foarte mulțumit de cooperare.”

Totul de la un singur ofertant

Acest proiect a fost sub presiunea ridicată a termenelor. Avantajul clientului este că am putut să îi oferim totul de la un singur ofertant: atât planificarea, cât și implementarea concretă și echiparea birourilor. Întreaga platforma de construcție din oțel, rafturile de pe platformă, pereții despărțitori, pereții despărțitori din grilaj și echipamentele de birou au provenit de la KAISER+KRAFT.

Factorul critic a fost timpul după finalizarea platformei de construcții metalice și a construcției la roșu a birourilor. După acest moment a fost necesară echiparea fără probleme a birourilor. Mobilierul de birou a trebuit să fie livrat și montat la momentul convenit. Am reușit să respectăm termenul stabilit împreună cu firma noastră de montaj, care a livrat tot mobilierul din depozitul nostru și l-a instalat imediat.

Provocarea specială

Responsabili pentru montarea de pardoseli, electricieni, instalatori, furnizori – coordonarea diverselor lucrări a reprezentat cea mai mare provocare și a fost realizată spre satisfacția deplină a clientului.

MIHM-VOGT wt$
MIHM-VOGT mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: