Proiecte și referințe

Mercedes-Benz Manufacturing

Noua fabrică în Esipovo, Solnechnogorsky, Rusia

Piatra de temelie pentru noua fabrică din regiunea Moscovei a fost pusă deja în 2017. A fost nevoie de mai puțin de 2 ani pentru finalizare. Noua fabrică cu suprafață de 85 de hectare se află la 40 de kilometri nord-vest de capitala Moscova, în parcul industrial Esipovo – și face parte din rețeaua globală de producție, cu peste 30 de locații internaționale.

Pe viitor, aici vor exista sisteme autonome de transport, care vor transfera caroseriile între secții, sisteme de coșuri de mărfuri automate care vor fi utilizate la montaj și soluții complet noi, precum cooperarea om-robot la instalarea parbrizului fără gard de protecție. Așa arată industria 4.0 în realitate. KAISER+KRAFT a fost responsabil pentru cea mai mare parte din logistica internă și a putut demonstra cu succes ce este posibil atunci când clientul și furnizorul dezvoltă un proiect bazat pe un parteneriat strâns și îl implementează în mod eficient.

Astfel, KAISER+KRAFT, alături de furnizorul FPS Germany GmbH, a livrat kiturile pentru autovehiculele de transport logistic intern, care au fost configurate la fața locului cu ajutorul programelor CAD și montate fizic ulterior.

„De acum înainte, câteva sute de vehicule diferite vor circula prin uzină, fiecare parcurgând în medie aproximativ 12 kilometri pe zi”, explică Michael Moser, General Manager CEE – Central Eastern Europe Group KAISER+KRAFT și Directorul General FPS, Enrico Seidel.

Mercedes-Benz Manufacturing wt$
Mercedes-Benz Manufacturing ler
Mercedes-Benz Manufacturing ler
Mercedes-Benz Manufacturing ler
Mercedes-Benz Manufacturing ler