Proiect Electrical Oil Service

Siguranța e pe primul loc

Proiectul

Sarcina

Electrical Oil Service GmbH ține la sustenabilitate. În locația din Duisburg, uleiul uzat este „reciclat” în recipiente mari și transformat în ulei de bază de calitate, pentru industrie. Compania avea nevoie de o soluție stabilă pentru ca angajații să poată ajunge în siguranță și fără riscuri la supapele recipientelor, care se află la înălțime, și să poată efectua lucrări de curățare, mentenanță și inspecție pe platformă.

Soluția

Proiectul a putut fi demarat rapid, mai ales datorită ședințelor de consiliere competentă și a ofertei detaliate. Datorită pasarelei cu balustradă, riscul de pericol pentru angajații care se urcau pe recipiente a scăzut vertiginos. În plus, livrarea punctuală și montajul bine pregătit au dus la instalarea cu o zi mai devreme decât era planificat a soluției complete.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service wt$

Eike Block, șef de șantier Electrical Oil Service

„Soluția de la KAISER+KRAFT contribuie în mod semnificativ la asigurarea faptului că angajații părăsesc locul de muncă așa cum au intrat în el – sănătoși și nevătămați.”

Proiectul

Datorită soluției complete pentru întreaga platformă, nu mai este necesar să se menționeze aspectul siguranței în muncă în rapoartele de evaluare a riscurilor, ca până acum. Angajații apreciază pasarela, iar acum se simt în siguranță la locul de muncă.

Derularea excelentă a proiectului se datorează în primul rând ședințelor de consiliere personalizată și competentă. Datorită lor, cerințele individuale ale clientului și provocările au fost luate în considerare. În final, livrarea și montajul punctual au impresionat.

Provocarea specială

În afară de aspectul important al siguranței în muncă și al faptului că trebuie să fie o soluție completă, totul trebuia să fie divizibil, din cauza șarpantei, a pereților existenți și a spațiului strâmt.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service mg$

Contactați-ne!

Dacă doriți, de asemenea, să planificați un proiect, luați legătura cu noi. Experții noștri vă oferă cu plăcere consultanță și vă susțin în mod competent.

Contact pentru consiliere, planificare și analiză a nevoilor: