Multifuncțional

Modul electric NEO EUROKRAFTpro

Cum este transportată energia electrică? Și cum ajunge curentul exact acolo unde este necesar? Foarte clar: cu modulul nostru electric NEO EUROKRAFTpro. Cu acesta, deplasarea electrică devine mai ușoară ca niciodată.

Modul electric NEO

Cu modulul electric NEO vă puteți moderniza și electrifica cărucioarele de transport. Fără fir, de altfel, deoarece controlul se realizează prin intermediul unității de comandă via Bluetooth. Modulul electric este dotat cu un acumulator puternic litiu-ion. Încărcătorul este disponibil opțional.

Particularități: puteți achiziționa modulul electric NEO individual sau puteți comanda NEO direct în combinație cu produsele noastre proprii EUROKRAFTpro.

Oricum ar fi, motorul electric îmbină ergonomia, siguranța în muncă și flexibilitatea – pentru ca încărcăturile de până la 500 kg să poată fi deplasate mai ușor. Acest lucru nu numai degrevează angajații dumneavoastră, ci face munca mai sigură, în general. Și mai plăcută. Aplauze pentru acest accesoriu multifuncțional!

Deplasare pur și simplu electrică.

Modul electric NEO EUROKRAFTpro.
Bluetooth

Confortabil

Tehnologie Bluetooth avansată pentru instalare wireless, funcționare garantată a vehiculelor electrice fără probleme.

Fără conexiune eronată cu alte dispozitive aflate în apropiere.

Siguranță prin sunete

Sigur

Prin reglarea completă a controlului vitezei cu funcția de viteză de fluaj. Claxon și buton de pornire integrate pentru a preveni accidentarea în marșarier.

Sarcină de tracțiune

Simplu

Cu o capacitate de încărcare de până la 500 kg, motorul electric facilitează o muncă sigură și lipsită de efort.

Bine de știut: sfatul nostru de mediu!

Produsele din magazinul nostru online, care îndeplinesc criterii foarte sustenabile, sau ale căror emisii de CO2 au fost compensate, sunt de acum marcate cu eticheta activeGREEN, pentru dumneavoastră. Astfel, identificați produsele verzi, precum modulul electric NEO EUROKRAFTpro, încă de la prima vedere.

Îndrăzniți la mai multă electricitate

Digitalizarea și mobilitatea electrică – două mega-tendințe care merg mână în mână. Iar în acest sens nu ar trebui să predomine doar interconectarea extinsă a tuturor lucrurilor, ci ar trebui să fie și „umană”. Produsele inteligente nu trebuie să fie neapărat foarte automatizate; simplificarea ergonomică contribuie, de asemenea, la transformarea digitală. Fiindcă nu devenim numai mai puternici, ci inclusiv mai bătrâni și trebuie să fim disponibili în mediul de lucru pentru mai mult timp. Ce bine că modulul electric NEO poate fi analogic și digital în același timp.

Gata de utilizare și gata de plecare.

Modulul electric NEO – combinat în prealabil cu produsele noastre de transport din producția internă.

Bine de știut: sfatul nostru de comandă!

Un acumulator litiu-ion este inclus la livrare. Încărcătorul este disponibil opțional. Vă rugăm rețineți: dacă aveți nevoie de modulul electric pentru utilizare permanentă, trebuie să comandați încărcătorul suplimentar, pentru a asigura o durată de funcționare nelimitată. Nu uitați: datorită sistemului de acumulatori interschimbabili, aveți nevoie de un singur încărcător pentru trei cărucioare etajate, de exemplu.

Modernizarea pentru transportul dumneavoastră.

Seturile noastre pentru montajul ulterior al modulului electric NEO

Bine de știut: promisiunea noastră de garanție!

La noi, durabilitatea este întotdeauna inclusă: primiți o garanție de 3 ani pentru produsele EUROKRAFTbasic și de cel puțin 10 ani pentru toate articolele EUROKRAFTpro. Garantat!

Cine se aseamănă, se adună.

Produse compatibile cu modulul NEO.

Gata de utilizare

Informații, sfaturi și date interesante despre modulul electric – de citit, recitit și comandat ulterior.
Modul electric NEO

Ca prin magie.

Descoperiți acum funcționalitățile și caracteristicile speciale ale modulului electric NEO. Ghidul nostru de produse vă ajută să vă orientați și vă prezintă produsele noastre electrice de top.

Producție proprie

Dorința devine realitate.

Dar numai dacă vizitați unitatea noastră de producție proprie: aici facem imposibilul să devină posibil pentru dumneavoastră. Aflați acum mai multe despre modul în care transformăm ideile în produsul finit pentru dumneavoastră.

Equipped for transport.

Mobilitatea de mâine.

Cu noi vă deplasați într-o singură direcție: înainte! De aceea vă oferim cele mai bune soluții de transport, astfel încât să puteți ajunge și în viitor exact acolo unde vă doriți, cu produsele dumneavoastră de transport.

Ați auzit deja de KK Lab?

Noul laborator de inovații de la KAISER+KRAFT – pentru tot ceea ce ne face să progresăm. Aici lucrăm la idei, produse și inovații. Deoarece nu dorim să facem lucrurile bine, ci dorim să îmbunătățim permanent lucrurile. În cele din urmă rezultatele noastre nu trebuie doar să funcționeze perfect, trebuie să și placă. Pentru că doar atunci sunt exact ceea ce vă doreați dintotdeauna.


Aruncați o privire la noi și faceți cunoștință cu Dna K – legătura directă către laboratorul de inovații KK. Pentru tot ceea ce vă trebuie ca să fiți perfect dotați astăzi și mâine.

Modul electric NEO EUROKRAFTpro mg$

Fără putere? Avem noi ceva!

Deplasați de astăzi încărcăturile pur și simplu electric. Cu micul nostru accesoriu multifuncțional util: modulul electric NEO EUROKRAFTpro.

Ne bucurăm să vă ajutăm în vederea alegerii noului dumneavoastră motor electric – pentru modernizare, montaj ulterior sau înlocuire.