Calitatea enkelfähig: o misiune de generații.

Cei care doresc să trăiască în spiritul generațiilor viitoare ar trebui să acționeze într-un mod mai extins și să nu se concentreze doar pe cifrele trimestriale. La nivel de companie, vom îmbunătăți lumea doar cu: valori durabile, beneficii pe termen lung și decență. În acest fel, trecem de simpla respectare a regulilor. Pentru că nu este vorba despre profit cu orice preț, ci despre afaceri respectabile pentru un viitor care merită trăit.

Aceasta este misiunea noastră de generații: și aceasta este calitatea enkelfähig.

Inițiativă Enkelfähig 931

Un cuvânt cu valoare.

Enkelfähig este un cuvânt nou creat în lumea vorbitoare de limbă germană, care desemnează un mod nou și mai responsabil de a face afaceri în secolul al XXI-lea. Tradus, înseamnă ceva de genul: ceea ce facem azi va fi potrivit și pentru nepoții noștri?

De aceea, acordăm o atenție conștientă produselor pe care le oferim, modului în care sunt acestea fabricate și cu cine le livrăm. Și doar atunci când un produs îndeplinește cerințele minime, acesta devine enkelfähig. Iar pentru dvs.: întotdeauna alternativa mai sustenabilă în coșul de cumpărături.

Ce înseamnă neologismul enkelfähig în limba mea?

ENKELFÄHIG [ˈɛŋkl̩,ˈfɛːɪç]

adecvat pentru generațiile viitoare, corect pentru generațiile viitoare

  • a fi în măsură să acționeze în interesul propriilor nepoți = să răspundă cerințelor generațiilor prezente și viitoare
  • a fi în măsură să le lase nepoților un viitor care merită trăit = să folosească noile tehnologii și modele de afaceri pentru a rezolva problemele oamenilor
  • a fi în măsură să poată face ca drumul spre viitor să fie mai sigur și mai sănătos pentru nepoți = să adapteze companiile la un viitor pe termen lung, luând în considerare atât factorii globali, cât și pe cei locali
Inițiativă Enkelfähig 931

Punctajul Enkelfähig Score.

Oricine a mers vreodată desculț pe o plajă știe că este imposibil să nu lase o amprentă. La fel se întâmplă și cu urmele lăsate de produse, rutele de transport sau procesele de fabricație în mediul nostru înconjurător. Totul afectează totul, pur și simplu. De aceea, este bine să știm de unde provine un produs și care este impactul social, ecologic și economic al acestuia.

Cu ajutorul punctajului Enkelfähig Score, acum urmele individuale ale gamei noastre sunt transparente, comparabile și măsurabile la nivel de produs. Încetul cu încetul, astfel verificăm calitatea enkelfähig a peste 80.000 de produse.

Ce facem deja.

Depunem eforturi pentru a face afacerile mai sustenabile și dezvoltăm produse și soluții care reduc la minimum impactul asupra mediului. Pentru că suntem convinși: afacerile corecte fac clienții mulțumiți. Iar clienții mulțumiți revin.
Punctele noastre forte se află în produse, logistică și aspecte sociale.

Inițiativă Enkelfähig 931

Standarde de sustenabilitate măsurabile

Cu ajutorul Enkelfähig Rating, asigurăm o mai mare transparență în portofoliul de produse și, astfel, evaluăm cei trei piloni de bază – ecologie, eficiență economică și compatibilitate socială – pentru fiecare produs în parte.

Inițiativă Enkelfähig 931

Sustenabilitatea în lanțurile de aprovizionare

Cu ajutorul ratingului de sustenabilitate EcoVadis, poate fi identificat potențialul de dezvoltare și poate fi îmbunătățită transparența modelelor de afaceri ale furnizorilor în ceea ce privește acțiunile sustenabile.

De asemenea, performanțele noastre în materie de sustenabilitate au fost certificate drept kaiserkraft de EcoVadis. Pe lângă îmbunătățirea continuă în domeniile sociale și de mediu, EcoVadis asigură astfel o urmărire regulată a propriilor noștri indicatori de performanță.

Inițiativă Enkelfähig 931

Angajament cu valoare adăugată sustenabilă

Preferăm să facem mai multe și să vorbim mai puțin: cu sprijin financiar, cu cursuri de perfecționare pentru angajați, cu donații în natură, cu know-how și cu suflet și inimă în proiecte sociale, dar și cu un enorm angajament social.

*kaiserkraft sprijină inițiativa Enkelfähig a companiei-umbrelă, Haniel. Împreună ne angajăm pentru o lume sustenabilă, echitabilă din punct de vedere social și orientată spre viitor din punct de vedere economic, în care vor trăi nepoții noștri.

Ați putea fi interesați și de asta.

Inițiativă Enkelfähig 931

Lumea soluțiilor inteligente: sustenabilitate.

Vă vom arăta cu plăcere la ce subiecte lucrăm în prezent pentru dvs. Și vă vom informa periodic aici despre activitățile, obiectivele, planurile, proiectele și rezultatele noastre.

Inițiativă Enkelfähig 931

Cel mai bun lucru pe care trebuie să îl faceți imediat: să cumpărați într-un mod enkelfähig!

Întotdeauna avem o alternativă mai bună. Descoperiți acum gama noastră din ce în ce mai extinsă de produse sustenabile, marcate cu Enkelfähig Score.

Inițiativă Enkelfähig mg$

Și ce facem mâine?

Haideți să vorbim despre asta. Pentru că viitorul este posibil doar împreună.