Pereți despărțitori

Pentru mai multă claritate: cu pereții despărțitori împărțiți util spațiul din dulapuri și vestiare, pe rafturi mari sau în sertare. Astfel, folosiți suprafața disponibilă în mod optim și creați ordine în același timp. De la separatoare pentru cutii de depozitare deschise, la separatoare pentru compartimentele rafturilor și până la pereți despărțitori din grilaj pentru suprastructuri industriale din grilaj – descoperiți selecția de produse în magazinul online al KAISER+KRAFT!

În categoria Pereți despărțitori vă oferim produse ale următoarelor mărci: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, C+P, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
  • Nesustenabil (106)
  • Sustenabil (1)
Relevant
Număr articole: 107

Pereți despărțitori: pentru mai multă claritate în depozit și logisticăPereții despărțitori, separatoarele și altele similare permit utilizarea eficientă a spațiului din dulapuri, sertare și rafturi. Aceste accesorii separă spațiul de depozitare în unități clare, în care puteți depozita ustensilele în mod adecvat. Pereții despărțitori mari împart zona de depozitare în mod practic – în schimb, separatoarele sunt adecvate pentru păstrarea organizată a pieselor de mici dimensiuni sau a celor vrac în cutii de depozitare deschise. Acestea din urmă permit inclusiv stocarea de piese diferite în cantități mici. Astfel, aveți nevoie de mai puține lăzi și în plus, economisiți spațiu.Micile separatoare sunt utilizate, de asemenea, în cutiile de transport. Pereții despărțitori pentru dulapuri și rafturi permit depozitarea clară și pot fi instalați cu ușurință. Grație înălțimilor diferite, puteți adapta separatoarele individual în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă, în schimb, doriți să creați ordine în suprastructurile din grilaj, pereții despărțitori din grilaj reprezintă o alegere potrivită – pentru paleți, cadrele de stivuire din lemn sunt o soluție adecvată.Pentru o organizare elaborată a biroului: pereți separatoriPereții despărțitori sunt accesorii utile, de asemenea, în zona administrativă și în birou. Folosiți separatoare, de exemplu, ca accesorii practice pentru casetiera de birou, pentru a despărți în mod clar instrumentele de scris. Puteți organiza mai bine, de asemenea, rafturile și dulapurile de birou cu ajutorul pereților despărțitori.Nu sunteți siguri care este dimensiunea potrivită sau aveți nevoie de o formă specială? Contactați-ne – echipa noastră prietenoasă va găsi împreună cu dumneavoastră pereții despărțitori și separatoarele potrivite pentru compania dumneavoastră.
V-ar putea interesa și aceste produse:Dulapuri pentru registratură suspendată | Rafturi cu inserare EUROKRAFTpro | Sertare | Polițe | Vestiare de haine | Macarale | Minilifturi