Încuietoare, chei, etc.

Încuie, închide, zăvorește, ferecă, încheie, blochează, adăpostește, ferește, păstrează, asigură, ține sub cheie: atâtea cuvine și chiar mai multe există pentru unul și același lucru. Iar la fel de multe încuietoare și chei găsiți și în sortimentul nostru.

În categoria Încuietoare, chei, etc. vă oferim produse ale următoarelor mărci: Axelent, Wolf, C+P, EUROKRAFTpro, Mannus, HelgeNyberg, ZARGES, Gmöhling, Vetter.

Marcă
Tip de produs
Categoria
Relevant
Număr articole: 55

Încuietori și chei: gata cu grijile legate de siguranță!Vă întrebați dacă zonele sensibile din companie sunt protejate împotriva accesului persoanelor neautorizate sau dacă bunurile importante sunt bine depozitate? Atunci, este timpul să controlați dacă încuietorile și cheile dumneavoastră corespund cerințelor dumneavoastră de siguranță. Deoarece, cu câteva actualizări, vă puteți pune la curent, fără efort, conceptul împotriva celor cu mâna lungă.Ce încuietori sunt potrivite pentru ce domenii de utilizare?Cerințele de siguranță privind încuietorile și cheile cresc, bineînțeles, odată cu valoarea sau potențialului de risc al conținutului vestiarelor, dulapurilor și încăperilor.Clasica încuietoare cilindrică, cu un set aferent de chei, este unul dintre produsele versatile, apreciat atât în cazul vestiarelor angajaților, cât și al dulapurilor de birou și dulapurilor universale.Zonele sensibile din companie sau seifurile sunt securizate foarte bine cu cifru. În acest caz este important faptul că nu se folosesc chei, iar codul poate fi folosit de mai multe persoane. În plus, acesta poate fi schimbat, dacă a avut loc o breșă de securitate.Mai mult decât atât, găsiți sisteme de închidere pentru porți sau bariere și puteți comanda la noi instalații de închidere complexe, pentru numeroase domenii de utilizare.Ce încuietori și chei sunt ideale în școli sau alte instituții publice?Multe instituții sunt frecventate zilnic de mulți oameni diferiți. Sistemul de încuietori ar trebui determinat în funcție de acest trafic public – cum ar fi în zona de vestiar a bazinului de înot sau în foaierul unei biblioteci.Broaștele cu monezi sunt cea mai bună soluție, fiindcă astfel nu se pierd chei, nu se pun accidental în buzunar sau nu se folosesc în mod necorespunzător. Prin urmare, scutiți un volum considerabil de muncă administrativă.Dacă acest sistem nu este fezabil, asigurați-vă că numerotați fiecare dulap de vestiar și că notați numărul pe cheie. La noi găsiți accesorii corespunzătoare pentru etichetare.Ce norme de siguranță trebuie să respecte angajatorul în ceea ce privește încuietorile și cheile?Fiecare încuietoare, care asigură un bun periculos sau valoros, face obiectul anumitor prevederi. De exemplu, încuietorile pentru bariere trebuie să corespundă standardului DIN 3222/3223 și să poată fi deschise de pompieri, în cazul unei situații de urgență, folosind o cheie triunghiulară universală.Cerințele sunt foarte precise în ceea ce privește păstrarea documentelor importante în dulapuri de oțel speciale, respectiv a bunurilor în dulapuri pentru substanțe periculoase. Prevederile și standardele respective vă oferă informațiile corespunzătoare, pe care (trebuie) să le respecte aceste tipuri de dulapuri.Însă, în general, la încuietori și chei se aplică următoarele: asigurați-vă constant că sunt la fel de bine securizate cheile depozitate la nivel central în companie, precum bunurile aflate sub cheie.


Documentați integral toate cheile sau codurile emise și returnate. Chiar și atunci când cheia deschide doar sertarul unui banc de lucru sau alte lucruri similare.În plus, experții recomandă eliminarea cheilor sau încuietorilor care nu mai sunt necesare, astfel încât să nu permită identificarea utilizării anterioare. Chiar și astfel de informații sunt utile celor isteți, cu mâna lungă! Iar dacă aveți nevoie de consultanță, pur și simplu contactați-ne!V-ar putea interesa și aceste produse:Pompe de ulei | Distribuitoare de mână | Dulapuri de medicamente | Depozitare pentru chei | Extensii telescopice | Material de umplere | Accesorii de conectare Pavoy | Umerașe CP