Etajere, polițe, rafturi

Creați dulapuri și rafturi conform dorințelor dumneavoastră și cerințelor individuale: cu polițele inserabile, etajabile și cu rafturi obțineți spațiu suplimentar de depozitare. Descoperiți la KAISER+KRAFT multe variante diferite de polițe, pentru instrumente mari și mici, în depozit și birou.

În categoria Etajere, polițe, rafturi vă oferim produse ale următoarelor mărci: EUROKRAFTpro, hofe, SCHULTE, LISTA, C+P, EUROKRAFTbasic, mauser, RAU, ANKE, Treston, Kongamek, asecos, HelgeNyberg, BISLEY, Pavoy, CEMO, Justrite, Wolf, Knürr, PRESTAR, Axelent, magnetoplan, MUNK, QUIPO, STEMO, Twinco.

Marcă
Tip de produs
Durabilitate
  • Nesustenabil (585)
  • Sustenabil (5)
Relevant
Număr articole: 590

Polițe inserabile: polițe flexibile pentru dulapuri și rafturiFie poliță inserabilă, inferioară sau etajată: polițele pentru rafturi și dulapuri au un lucru în comun. Ele nu sunt îmbinate permanent cu piesa de mobilier, ci stau pe elemente de susținere. Acest lucru face ca polițele să fie foarte flexibile, putând fi introduse oricum și îndepărtate. De asemenea, înălțimea lor poate fi variată în funcție de tipul de rafturi sau dulapuri.Rafturile și dulapurile pentru birouri și depozite sunt, de regulă, standardizate, ceea ce le conferă avantajul că polițele pot fi montate ușor ulterior. Așadar, alegerea nu este limitată la un producător. Acest lucru este foarte practic dacă producătorul unor sisteme de rafturi mai vechi nu mai este cunoscut. Astfel de sisteme pot fi, de asemenea, completate oricând cu polițe potrivite.De la stabil la rezistent: diferite variante de polițeÎn cazul polițelor și rafturilor puteți alege între diferite materiale. Căutați, de exemplu, polițe metalice solide, polițe din lemn cu aspect atrăgător sau polițe rezistente din plastic? Cele din oțel inoxidabil sunt foarte durabile și adecvate pentru solicitare intensă. Acestea sunt disponibile cu suprafețe netede sau perforate.Pe de altă parte, polițele din lemn din gama noastră de produse sunt realizate din panouri MDF stabile și au furnir din plastic lipit pe toate laturile, ceea ce le face foarte ușor de întreținut. La KAISER+KRAFT găsiți însă și multe alte polițe și rafturi, de exemplu pentru dulapuri cu oblon, cărucioare cu banc de lucru sau dulapuri cu uși glisante. Pur și simplu răsfoiți prin gama noastră de produse și contactați-ne dacă aveți întrebări.