1. 30 de zile drept de returnare

 2. 3 ani garanție minimă

 3. E-Procurement

 4. Modele personalizate

 5. Consiliere internațională

Mărci puternice – performanță superioară

 1. eurokraft pro logo
 2. eurokraft basic logo
 3. Rubbermaid logo
 4. Kärcher logo
 5. tesa logo
 6. C+P logo

kaiserkraft România – works.

Ergonomic, sigur, sustenabil. Toate la locul potrivit și exact astfel încât dumneavoastră și colegii să puteți realiza performanțe maxime în fiecare zi. Așa vă imaginați postul dumneavoastră de lucru? La noi găsiți produsele de care aveți nevoie – și mai mult decât atât.

În calitate de principal distribuitor B2B în materie de transport, depozit, mediu, producție, birou și materiale de ambalare, vă oferim

 • Echipamente de transport, dispozitive de ridicare și accesorii precum roți și role
 • Echipamente de depozitare, scări și schele
 • Produse pentru manipularea substanțelor periculoase și managementul scurgerilor
 • Unelte electrice și de mână
 • Dulapuri, mese și scaune, într-o mare varietate de modele, pentru atelier, birou sau spații comune
 • Mobilier ergonomic și practic pentru birou
 • Plicuri de curierat, cutii de carton și alte materiale de ambalare pentru produsele dumneavoastră
 • Aparatură de birou, distrugătoare de documente și sisteme de depozitare


Cu toate acestea, nu ne limităm la o gamă largă de produse. Vă susținem, de asemenea, să creați și să optimizați lumi personalizate ale muncii. Locuri care vă inspiră, care vă îmbunătățesc procesele comerciale și care asigură valoare adăugată pe termen lung. Locuri în care vă simțiți bine, pentru că pur și simplu funcționează.Totul pentru compania dumneavoastră: 75.000 de produse de la mărci renumite

Noi nu spunem „nu avem”. Noi, cei de la kaiserkraft, luăm ambele cuvinte foarte în serios atunci când ne referim la o „mare varietate” și ne extindem constant gama de produse pentru dumneavoastră. În prezent, oferim aproximativ 75.000 de produse.

Cantitatea nu este totul? Așa credem și noi. De aceea, produsele pe care le găsiți la noi provin de la mărci de calitate. Sau chiar de la noi, mai exact de la mărcile noastre proprii eurokraft basic și eurokraft pro. Pentru că suntem convinși de calitatea produselor noastre, vă oferim pentru ele cel puțin 3 ani garanție, iar pentru produsele eurokraft pro chiar 10.Soluții individuale de ambalare pentru circulația fără probleme a mărfurilor

Puteți conta pe noi chiar și dacă expediați bunuri. În magazinul nostru vă așteaptă soluții de ambalare. Vă scutim de căutări îndelungate. Indiferent dacă este vorba despre mărimi mari sau mici, modele standard sau dimensiuni voluminoase, cu ajutorul instrumentului nostru de găsire a cutiilor de carton ajungeți fără ocolișuri exact la ambalajul de care aveți nevoie.

În funcție de necesități, adăugați în coșul de cumpărături și materialul potrivit de umplere pentru obiecte fragile. Benzi de legare, benzi adezive și de ambalare, folii flexibile, centuri de fixare – la noi le găsiți pe toate la un loc. Acest aspect face ca procesele dumneavoastră de împachetare să fie mai eficiente și garantează că mărfurile ajung nedeteriorate la destinație.Mai mult decât doar produse – suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră

Noi, cei de la kaiserkraft, vrem să fim întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. Bine, nu întotdeauna, dar mereu când aveți nevoie de noi. De aceea, serviciile noastre nu se încheie după comanda dumneavoastră. Pe lângă perioadele lungi de garanție și 30 de zile drept de retur, ne ocupăm și de cele mai mari dorințe ale dumneavoastră, precum modele speciale sau repararea uneltelor dumneavoastră uzate.

Accesați linkurile din lista de mai jos și aflați tot ce vreți să știți despre serviciile noastre sau luați legătura cu noi.

Vă oferim personal consultanță – oricând vă doriți. Dacă vreți, venim la dumneavoastră în acest scop și vă ajutăm la fața locului să puneți în aplicare cele mai bune soluții pentru nevoile pe care le aveți. Ne ocupăm pentru dumneavoastră de planificarea proiectelor și de proiectarea 3D. Indiferent dacă este vorba despre atelier, biroul din hală sau spațiul comun, realizăm, împreună cu dumneavoastră, concepte de spații adaptate în mod sustenabil, economic și perfect la necesitățile pe care le aveți. Aveți nevoie de ceva unic? Dimensiuni speciale, culori, structuri? Facem posibile pentru dumneavoastră modele personalizate sau modele de producție proprie. Vă doriți o soluție de E-Procurement? Nicio problemă! Durabilitatea și rentabilitatea sunt la fel de importante pentru noi precum pentru clienții noștri. De aceea, ne ocupăm și de achiziția de piese de schimb originale.

Dacă tot vorbim despre noi: cunoașteți deja mărcile noastre proprii?Mărcile proprii kaiserkraft: calitate premium, made in Germany

Timp de aproape 80 de ani, noi, cei de la kaiserkraft, am dezvoltat un simț fin pentru produse de calitate superioară. Aceasta este cea mai bună premisă pentru a proiecta și realiza astfel de produse. Exact asta am făcut. Astăzi suntem mândri să vă prezentăm ambele noastre mărci proprii:

Cu eurokraft basic vă oferim produse care vă fac decizia mai ușoară. Deoarece, cu ele obțineți calitate superioară la un preț corect. Fiindcă știm cât de bune sunt produsele noastre, vă acordăm trei ani garanție.
→ Aflați mai multe acum
Bun nu este suficient de bun pentru dumneavoastră? Atunci alegeți clasa premium eurokraft pro. Vă oferim siguranță prin produse durabile și garanție substanțială de zece ani.
→ Aflați mai multe acum
Pentru ca noi toți să putem fi bine pregătiți pentru mâine sau pentru viitorul apropiat, dăm tot ce avem mai bun și în domeniul sustenabilității. Citiți în continuare și aflați despre inițiativa noastră Enkelfähig și despre Enkelfähig Score.Sustenabilitate din responsabilitate: inițiativa noastră Enkelfähig

Mulți vorbesc despre sustenabilitate. Noi preferăm termenul „responsabilitate”. Preferăm să acționăm în mod responsabil, decât doar să vorbim despre asta. Pe de o parte, acest lucru înseamnă că depunem mult efort pentru a funcționa în mod sustenabil. Pe de altă parte, vă oferim posibilitatea să optați în mod conștient pentru produse sustenabile. De aceea, precum și pentru că transparența este o condiție esențială pentru noi în ceea ce privește deciziile de cumpărare bine gândite, am introdus Enkelfähig Score. Cu ajutorul acestuia aflați imediat cum performează un produs în cele 5 categorii: economie circulară, protecția climei, biodiversitate, rentabilitate și inovare.

Dacă preferați să faceți de acum cumpărături cât mai Enkelfähig posibile, vizitați magazinul nostru Enkelfähig. Aici veți găsi la un loc o selecție a celor mai sustenabile produse ale noastre.


Echipați și informați în mod ideal datorită kaiserkraft

Portalul informativ

Ședere sănătoasă, ambalare corectă sau curățare eficientă a biroului – în portalul nostru informativ găsiți un număr tot mai mare de ghiduri, prin care împărtășim cunoștințele noastre cu dumneavoastră. Practic și garantat gratuit.
→ Spre portalul informativ