Restul vieții noastre este viitorul

Principiul responsabilității.

Pentru natură, oameni și mediu.

Pe termen lung, profund, puternic, eficient, empatic, stabil, sigur pentru viitor. Multe sinonime care încearcă să definească un termen foarte specific: sustenabilitate. Și totuși acest termen rămâne cumva static, voluminos, lipsit de viață, uzat.

Preferăm să vorbim despre principiul răspunderii. O responsabilitate pe care o acceptăm și o trăim voluntar – pentru natură, pentru oameni și pentru mediu. Facem asta atât la scară mică, cât și la scară mare. De exemplu, acordăm în mod constant atenție fabricării de produse din ce în ce mai ecologice, ne străduim constant să reducem efectele negative ale proceselor interne și externe asupra mediului și să creăm standarde mai bune și, prin urmare, mai ecologice pentru industria noastră. Asigurăm în fiecare zi bunăstarea și dezvoltarea continuă a angajaților noștri. Și ne angajăm să ne asigurăm că partenerii noștri de afaceri și furnizorii dau tot ce au mai bun; că sunt un model la fel ca noi în ceea ce privește angajații și societatea, protecția mediului și a climei, corectitudine și consecvență. De asemenea, ne angajăm față de cele zece principii universal recunoscute ale celei mai importante rețele de afaceri la nivel internațional pentru globalizarea sustenabilă, „Pactul Global al Națiunilor Unite”. Fiind una dintre numeroasele companii participante la nivel mondial, ne-am angajat să integrăm drepturile omului, protecția mediului, standardele de muncă și combaterea corupției în activitățile noastre de afaceri.

De aceea, ne uităm mai atent la tot ceea ce facem, planificăm și punem în aplicare, ascultăm cu mai multă atenție, acționăm cu mai multă atenție și luăm în considerare întotdeauna rezultatul acțiunilor noastre. Îi mai spunem SCORE – Sustainable Corporate Responsibility (responsabilitate corporativă sustenabilă). Cu acest program, am făcut deja mulți pași importanți din 2011 pentru a crea valoare adăugată și, astfel, pentru a îmbunătăți performanța de sustenabilitate a kaiserkraft în șase domenii de acțiune*:

Achiziții

Logistică

Marketing

Resurse | Climă

Angajați

Societate

Ca parte a SCORE, ne confruntăm cu această responsabilitate din nou în fiecare an și ne stabilim noi obiective ambițioase, ne revizuim în mod regulat progresul și dezvoltăm noi linii directoare. Numai așa vom putea să ne facem Pământul puțin mai bun și mai verde în viitor.

Așa cum spunea Mark Twain: desigur că suntem interesați de viitor. La urma urmei, vrem să ne petrecem restul vieții în el.

*Domeniile de acțiune sunt derivate din cele zece principii general recunoscute ale Pactului Global.

Așa mamă, așa fiică

Puteți afla mai multe despre activitățile, cifrele, datele și faptele noastre din raportul TAKKT* privind sustenabilitatea din anul 2019
Sustenabilitate pha
*{cms.var.company_name} EUROPA este o filială 100 % a TAKKT AG.