Înapoi
Ghid de produse de mediu

Descrierea diferitelor calități de hârtie pentru lavete de curățare

Laveta potrivită pentru fiecare scop de utilizare:

Calitate reciclată:

Aceste lavete sunt adecvate pentru ștergerea zonelor ușor murdare, îndepărtarea cantităților mici de ulei sau apă, precum și pentru curățarea mâinilor și a uneltelor.

Calitate hibridă:

Laveta este compusă dintr-un strat Tissue (prosop de hârtie) și un strat de calitate TAD. Aceasta poate fi utilizată pentru ștergerea suprafețelor murdare, în special umede, pentru curățarea componentelor de utilaje și a uneltelor, precum și pentru îndepărtarea uleiurilor și grăsimilor de pe mâini și utilaje.

Calitate TAD: (Through air drying)

2 straturi de prosoape de hârtie (Tissue) sunt unite între ele, cu liniile fibrelor decalate. Staturile individuale sunt uscate la aer și întărite în cadrul unui proces special. Astfel, laveta este foarte rezistentă la rupere, absoarbe umezeala și este, prin urmare, foarte adecvată pentru suprafețe ude. Lavetele de calitate TAD pot fi folosite în aceleași spații precum cele hibride. Cu toate acestea, calitatea lor este evident superioară, datorită rezistenței foarte ridicate la rupere și capacității de absorbție.

Calitate de material textil nețesut:

În aceste lavete se integrează fibre textile individuale. Astfel, au cea mai mare putere de curățare dintre toate lavetele. Calitatea de material textil nețesut este potrivită, de exemplu, inclusiv pentru curățarea șpanului metalic, este extrem de rezistentă la rupere și absorbantă. Poate fi refolosită.

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 1
Categoriile noastre de top din acest ghid