Ambalaje - flexibile, pe bază de hârtie și compacte

Programul de produse pentru transport „Good Karma”

La fel ca toate lucrurile din viață, uneori nu doar valorile interioare contează, ci și elementele de decor trebuie să corespundă. Ca de exemplu, în cazul ambalajelor.

Pentru că, dacă doriți ca lucrurile bune nu doar să ajungă, ci și să fie bine pe drumul lor către destinație, trebuie să acordați atenție ambalajului exterior și de transport perfect. Este confecționat din hârtie, flexibil, compact. Și nu face doar ceea ce ar trebui să facă, ci o face de două, trei, de nenumărate ori.

Returnați, reutilizați, reciclați, personalizați și, bineînțeles, expediați ... totul este posibil. Cu programul de expediere "Good Karma".

Programul de produse pentru transport „Good Karma” ze$

Ambalajele sunt mai prietenoase cu resursele, au întotdeauna dimensiunea potrivită, protejează împotriva deteriorării, sunt fabricate din materiale reciclabile și sunt ușor de manevrat.

Bine ambalat este jumătate câștigat

Cele mai vândute produse realizate de noi

Poșta iubește artiștii noștri din domeniul ambalajelor. Și destinatarii au aceeași părere

Ambalaje pentru cărți și pungi de transport

În calitate de artiști în domeniul ambalajelor, pungile noastre pentru expedițiile poștale vă oferă mai multe avantaje în același timp: ocupă mai puțin spațiu în depozit, costă mai puțin la expediere, produc mai puține deșeuri la destinație și garantează mai multă protecție în timpul transportului.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” wt$

Cutia corectă de carton este jumătate din problemă

Cartoane și cutii

De la vaze la încălțăminte sport și până la roți de cașcaval, dacă doriți ca produsele dumneavoastră să ajungă la destinație în condiții bune și nedeteriorate, trebuie să alegeți cutia potrivită. Tipul de execuție potrivit este cel mai important în acest caz: cutii decupate, cutii pliabile, cutii cu capac glisant, cutii pentru mutări și ... și ... și ... și ... o mare varietate de cutii de carton pentru orice ocazie.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” 773

În loc de PET, PVC și PU

Benzi de ambalare din hârtie

Lookul anului este: natural! Benzile de ambalare din hârtie nu numai că protejează mediul înconjurător, ci și țin produsele împreună în mod fiabil, sunt ușor de desfăcut în orice moment și pot fi imprimate în funcție de dorințele dumneavoastră pentru un efect publicitar mai puternic.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” wt$

Pentru că mai puțin este adesea mai mult

Pungi de transport pentru mărfuri mici, alimente, textile, jucării și, și, și

Întotdeauna s-a spus că există un loc sub soare pentru fiecare și fiecare oală are capacul potrivit. Există coafura potrivită pentru fiecare formă a capului și, de asemenea, punga de transport perfectă pentru toate articolele prea mici, prea fine sau prea ușoare. Pungile noastre de transport robuste și ușor de umplut, cu sau fără sigiliu autoadeziv, ajung din punctul de plecare la destinație într-un mod deosebit de ecologic.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” 773

Ușor ca aerul, puternic ca oțelul

Materiale de umplere

O pernă bună nu este necesară doar pe scaun, materialul de umplere este, de asemenea, foarte important pentru rezultatele optime de livrare. Oferă o protecție optimă din toate părțile și se asigură că transportul dumneavoastră ajunge în condiții perfecte la destinație.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” 773

Good vibes only! Și mai multe lucruri bune de trimis

6 sfaturi practice: Împachetați corect

Ați pățit asta? A sosit poșta și odată cu ea, pachetul – îndoit, mototolit și rupt. „Ei bine, conținutul sper că este intact”. De astfel de incidente nu se face neapărat vinovat curierul. Adeseori, ambalajul greșit este suficient. Cutii de carton prea mari sau prea subțiri, prea puțină căptușeală și se creează prea multă mișcare în interiorul pachetului.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” wt$

Tendințe în domeniul ambalajelor: Ce a fost, ce va urma

Aflați mai multe despre tendințele în domeniul ambalajelor primare și secundare - ilustrate cu numeroase exemple practice și o perspectivă asupra direcției în care s-a îndreptat industria ambalajelor în ultimii ani.

Programul de produse pentru transport „Good Karma” wt$
Programul de produse pentru transport „Good Karma” mg$

Bine ambalat înseamnă mai bine livrat

Și... ce colet putem să vă oferim astăzi? Ne face plăcere să vă ajutăm să găsiți cele mai bune soluții de ambalare.