Curat și ordonat în 6 pași

Organizarea facilă a biroului

2020/08/31

Stive de documente în continuă creștere, nenumărate bilețele cu notițe, fotografii din concediul trecut și cești de cafea nespălate – așa arată multe birouri. Chiar dacă există studii, care spun că un post de lucru dezordonat stimulează creativitatea, există totuși câteva argumente în favoarea variantei bine organizate.

Institutul Fraunhofer a stabilit că până la o treime din timpul de lucru petrecut în birouri este irosit cu activități care nu creează valoare adăugată. Birourile dezorganizate, pe care angajații trebuie să caute permanent documentul potrivit, contribuie în mod decisiv la această ineficiență. Acest lucru poate fi evitat cu ușurință – noi vă arătăm cum.

De ce este atât de importantă organizarea biroului?

La prima vedere, ocuparea timpului cu organizarea biroului pare contraproductivă. În definitiv, ați putea face mai multă treabă în schimb. Cu toate acestea, un birou bine organizat vă aduce beneficii pe mai multe planuri:

  • Lucrați mai repede dacă aveți toate materialele la îndemână.
  • Sunteți mai productivi și vă puteți concentra mai bine dacă munca dumneavoastră nu este întreruptă de căutări.
  • Aveți mai multă libertate de mișcare dacă pe biroul dumneavoastră este suficient spațiu.
  • Lăsați o impresie profesională clienților și colegilor de lucru dacă biroul dumneavoastră este ordonat.
  • Evitați răspândirea bacteriilor și virusurilor dacă biroul dumneavoastră este curățat în mod regulat.

În 6 pași spre un birou perfect organizat

Mulți angajați și-ar dori un birou ordonat, însă nu știu de unde să înceapă. Noi vă ajutăm să depășiți acest obstacol. În șase pași veți avea biroul organizat, astfel încât să rămână permanent în ordine.

Cum curăț cel mai bine dispozitivele electronice de pe birou?

Unde se adună cele mai multe bacterii și virusuri în birou? Telefonul este, după ceașca de cafea de ieri, cea mai mare sursă de germeni. Vă dezvăluim aici cum să îl curățați corect pe acesta și alte instrumente de birou.

Sperăm că sfaturile din acest articol vă sunt de ajutor pentru un post de lucru plăcut și curat. Vă oferim cu plăcere consultanță cu privire la echipamente pentru birou, precum și articole de curățenie și produse sanitare.

Organizarea facilă a biroului mg$

Mai aveți întrebări?

Apelați-ne gratuit sau scrieți-ne un e-mail.