Equipped for mobility

Momentul detensionării

2021/02/24
Indiferent dacă este vorba de biciclete cargo, biciclete cargo electrice sau scutere electrice, bicicleta clasică a căpătat concurență mai mare, mai modernă și mai ales semnificativ mai puternică.

Bicicletele cargo și bicicletele electrice cargo sunt un peisaj comun în orice oraș. În plus, acestea sunt un tovarăș practic de drum, care combină plăcerea inovatoare de pedalare cu utilitățile simple, fiind din ce în ce mai iubite, înlocuind din ce în ce mai des mașina în drumul către serviciu.

Acesta este un fapt îmbucurător și cu privire la subiectul mobilității electrice și subliniază atenția pe care multe țări o acordă între timp noilor tehnologii. Iar astfel se realizează și motivația pentru consumatori de a promova în continuare progresul tehnologic. Și progresul tehnologic cu privire la costurile bateriilor, capacitatea bateriilor și capacitatea de încărcare fac vehiculele electrice în general mai convenabile și atractive.

Nu este deci de mirare că conform unui studiu actual al statista.com, vânzările de biciclete cargo în Europa între anii 2018 și 2020 s-au dublat. Tendința este în continuare în creștere. Este de mirare? Nu, deoarece avantajele acestui mijloc de locomoție inovator sunt clare.

Care sunt avantajele unei biciclete cargo?

Rapiditate și flexibilitate

Spre comparație de exemplu cu utilizarea transportului public urban, cu o bicicletă cargo ești mult mai flexibil. În cele din urmă putem decide exact când și de unde vrem să pornim. Și ce se întâmplă cu blocajele? Fac parte din trecut. În aceeași măsură precum căutatul enervant al unui loc de parcare.

Sustenabilitate și conștiință pentru mediu

Cine se deplasează cu bicicleta cargo în loc de mașină, protejează astfel în mod automat mediul înconjurător. Deoarece bicicletele cargo și bicicletele cargo electrice nu produc emisii, sunt eficiente și economisesc chiar costuri – în cele din urmă nu consumă benzină.

Sport și sănătate

Cine pornește de la premisa că mersul cu o bicicletă electrică este doar pentru cei mai comozi, face o eroare. Deoarece la fel ca mersul „normal” pe bicicletă, și mersul cu o bicicletă cargo sau bicicletă electrică cargo, antrenează sistemul circulator, mușchii și articulațiile, promovează fitnessul și sănătatea. Motorul este sprijinit de propria forță musculară și de „datul la pedale”.

Ajutor practic și transport facil

Cu bicicleta cargo puteți transporta flexibil și rapid totul în drum spre muncă sau chiar în timpul muncii. Puteți face față chiar și unor distanțe mai lungi sau unor pante – chiar și în cazul în care transportați greutăți.

Diversele tipuri de biciclete cargo

  • Biciclete cargo / biciclete cargo e-bike (simple) cu portbagaj
  • Biciclete cargo / biciclete cargo e-bike cu mai multe benzi (3 roți)
  • Biciclete cargo / biciclete cargo e-bike cu o singură bandă (2 roți)
  • Biciclete cargo / biciclete cargo e-bike cu încărcare frontală (de asemenea adecvate pentru transportul copiilor)
  • Biciclete cargo și biciclete cargo electrice pentru uz profesional
  • Biciclete cargo / biciclete electrice cargo pentru curierat sau livrări

Care sunt costurile pentru o bicicletă cargo?

Costurile pentru bicicletele cargo variază și pot începe de la 500 Euro pentru o bicicletă de firmă și crește până la 10000 Euro pentru o bicicletă electrică cargo. Important este să aveți grijă la o calitate bună la achiziție!

Avantajele bicicletelor de serviciu. Sau: de ce tot mai multe companii își regândesc procesele interne

Și companiile doresc să devină mai moderne, prietenoase cu mediul și sportive și pariază de aceea din ce în ce mai mult pe biciclete de firmă sau, pentru obiective interne, pe biciclete cargo. Acestea pot fi de exemplu utilizate și în incinta fabricii, pentru a parcurge traseele mai lungi sau mai frecvente mai rapid, fără probleme și cu puțin efort.

Pentru ca angajații să utilizeze în plus posibilitatea de a se deplasa cu bicicleta de firmă efectiv până la muncă, trebuie create și condițiile cadru aferente. KAISER+KRAFT vă oferă diverse standuri pentru biciclete certificate ADFC și boxe pentru biciclete, soluții pentru depozitarea în siguranță a bicicletelor. Indiferent dacă doriți cu suporți de podea, parcare la perete sau prin sprijinire. Indiferent dacă pentru utilizare individuală sau pentru conectare în lanț sau pentru garaje de biciclete acoperite. Vedeți chiar dumneavoastră.

Ce așteptați deci? Puteți conta pe aceste biciclete de serviciu

Întrebări și răspunsuri frecvente

Momentul detensionării mg$

Contactați-ne!

Pentru întrebări vă stăm gratuit la dispoziție.