Managementul corect al deșeurilor în organizație: astfel vă motivați angajații

2020/07/01

Știți cât de important este ca organizația dumneavoastră să contribuie la conservarea mediului și resurselor. Managementul corect al deșeurilor joacă un rol important în acest sens. Ceea ce trebuie respectat cu precizie este prevăzut în legislația actuală privind eliminarea deșeurilor.

Dacă v-ați interesat de teorie, atunci se pune problema implementării practice: cum puteți transpune aceste numeroase reglementări corect din punct de vedere legal în viața zilnică? Pentru asta, toți angajații trebuie să lucreze împreună. În acest articol primiți sfaturi importante pentru a vă pune în aplicare managementului deșeurilor.

  • Cum comunicați cel mai bine reglementările în materie de deșeuri
  • Cum vă motivați angajații să le și respecte
  • Ce recipient pentru deșeuri este necesar pentru fiecare zonă din companie

Astfel vă informați cel mai bine angajații cu privire la reglementările în materie de deșeuri

Angajații dumneavoastră pot contribui la managementul corect al deșeurilor doar dacă sunt suficient de informați și știu exact ce au de făcut. Vă propunem o strategie de comunicare în trei pași:

Așa funcționează: motivarea angajaților pentru aplicarea legislației privind deșeurile

Comunicarea este primul pas important. Există însă măsuri suplimentare, cu care creșteți șansele de punere în aplicare a prevederilor în mod corect și continuu în compania dumneavoastră.

Recipientele pentru deșeuri potrivite pentru fiecare zonă din companie

Pentru fiecare tip de deșeu trebuie să fie disponibil recipientul potrivit. Nu ar trebui să existe niciodată vreun dubiu cu privire la tipurile de deșeuri și unde aparțin. În cele ce urmează, aflați ce recipiente pentru deșeuri sunt indispensabile în zonele din organizație.

Pentru întrebări suplimentare vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0250 702 160. Sau scrieți-ne un e-mail la service@kaiserkraft.ro.