Cele mai bune sfaturi pentru noul birou în aer liber

Exteriorul este noul interior

2020/07/08

Gândurile rătăcesc, ochii ustură, corpul vrea mișcare. După câteva ore pe scaunul de birou, cei mai mulți angajați își doresc un singur lucru: afară la aer curat.

Ceea ce știm în mod intuitiv, a fost dovedit științific cu mult timp în urmă: un mediu stimulant, oxigenul, lumina și activitatea fizică ne ajută să rămânem creativi și eficienți. Așadar, transformați acum exteriorul într-un nou interior! Invitați-vă angajații să părăsească mediul de birou, cu un spațiu exterior bine proiectat. Fie că este o terasă pe acoperiș, o grădină sau o curte interioară – orice spațiu deschis inițiază multiple posibilități, care depășesc cu mult simpla organizare a pauzelor.

Am cuprins aici cele mai bune sfaturi pentru dumneavoastră, pentru noul birou în aer liber.

În 5 pași spre o zonă exterioară de succes

Marile corporații demonstrează cum pot arăta instalațiile moderne în aer liber: Microsoft și Amazon instalează, de exemplu săli de ședințe în căsuțe în copaci, iar Facebook a creat o grădină mare pe acoperiș pentru angajații săi. Astfel de proiecte mari sunt, bineînțeles, nerealiste pentru majoritatea IMM-urilor. Însă chiar și cu un buget mai mic poate fi valorificat potențialul zonei dumneavoastră exterioare.

Vă arătăm ce echipament este important și cum să creați pas cu pas o zonă exterioară estetică și care să stimuleze performanța. Nu vă lăsați descurajați dacă nu dispuneți de suprafețe mari în aer liber. Veți fi surprinși cât de repede devine o fâșie de iarbă lângă intrare, un spațiu confortabil. Mărimea nu este decisivă. Mai degrabă contează o echipare practică și ingenios gândită.

Bine de știut! Vă rugăm ca în faza de planificare să vă puneți întrebarea: cum ar trebui folosită zona mea exterioară? Răspunsul dumneavoastră este decisiv pentru proiectarea concretă. Următoarele puncte ar putea fi pe lista dumneavoastră: zona noastră exterioară ar trebui …

  • să încurajeze mișcarea
  • să dispună de spații de retragere pentru pauze creative
  • să ofere un spațiu pentru luarea mesei de prânz împreună
  • să fie adecvată pentru ședințe sub cerul liber
  • să reprezinte imaginea organizațională
  • să înlocuiască uneori biroul, pe perioada verii
  • să găzduiască, din când în când, un eveniment după program
  • să stimuleze discuții informale

Sfat: implicați-vă și angajații. Poate există nevoi la care nu v-ați fi gândit imediat.

Relaxarea și încărcarea bateriilor în aer liber

De fapt există o singură regulă de aur pentru pauza dumneavoastră: părăsiți biroul! Fie că angajații dumneavoastră fac la fel sau preferă să își petreacă timpul în fața monitorului, ori să mănânce în sala de recreere, din păcate nu aveți o mare influență – fiindcă pauzele sunt timp liber. Nu puteți impune modul de organizare al pauzei ideale, însă puteți da un bun exemplu.

Astfel păstrați spațiul exterior sigur și curat

Spațiul dumneavoastră exterior iese în evidență doar dacă este mereu îngrijit și întreținut. Pentru ca dumneavoastră și angajații să puteți folosi spațul în aer liber fără ezitare, trebuie să luați în considerare câteva aspecte de siguranță.

Sfat: implicați-vă și angajații. Poate există nevoi la care nu v-ați fi gândit imediat.

Lucrul afară mg$

Contactați-ne!

Vă ajutăm cu drag să găsiți produsele potrivite pentru spațiul dumneavoastră exterior.