Folosirea și îngrijirea corectă a spațiului exterior al companiei dumneavoastră – astfel!

2020/06/19

Îl accesăm zi de zi – și totuși, adesea îi acordăm puțină atenție: spațiul exterior al companiei. Cu toate acestea, acolo există mult potențial îngropat: zona dumneavoastră exterioară nu este responsabilă doar pentru prima impresie a companiei, ci contribuie și la starea de bine a angajaților dumneavoastră.

Marile corporații demonstrează cum pot arăta instalațiile moderne în aer liber. Microsoft și Amazon au instalat recent săli de ședințe în căsuțe în copaci. Iar Facebook a creat o grădină mare pe acoperiș pentru angajații săi, care invită atât la lucru cât și la zăbovire. Astfel de proiecte mari sunt, bineînțeles, nerealiste pentru majoritatea IMM-urilor. Însă chiar și cu un buget mai mic poate fi valorificat potențialul zonei dumneavoastră exterioare.

În acest articol veți afla avantajele unui spațiu exterior utilizat în mod corect, patru posibilități de folosire a suprafeței dumneavoastră exterioare și care sunt aspectele legate de siguranță, pe care ar trebui să le respectați. În plus, vă oferim o listă de verificare, despre cum să vă îngrijiți în mod corect zonele exterioare, în orice anotimp.

Descoperiți întregul potențial al spațiului dumneavoastră exterior.

Spațiile exterioare bine întreținute, primitoare, reprezintă mai mult decât o completare frumoasă a birourilor. O suprafață exterioară plăcută aduce companiei dumneavoastră avantaje din multe perspective:

Imagine profesională a companiei dumneavoastră

Spațiul exterior este primul lucru pe care îl văd clienții și partenerii de afaceri, în timpul unei vizite la compania dumneavoastră. O primă impresie pozitivă contribuie la imaginea dumneavoastră de partener de afaceri, profesionist și de încredere.

Zonă de recreere pentru angajații dumneavoastră

Pentru ca angajații dumneavoastră să lucreze în mod eficient, ei au nevoie de pauze creative. Un spațiu verde exterior este locul ideal pentru a încărca bateriile în pauza de prânz. Studiile au confirmat că inclusiv o scurtă oprire în natură reduce demonstrabil stresul.

Extensie a birourilor dumneavoastră

V-ați gândit vreodată să mutați ședințele afară, atunci când vremea este frumoasă? Noul mediu de lucru și aerul proaspăt stimulează creativitatea.

4 posibilități de a beneficia mai mult de spațiul dumneavoastră exterior.

Fie o terasă, balcon sau o fâșie verde, pentru orice tip de zonă exterioară există diferite posibilități de utilizare și de amenajare creativă. Aici sunt ideile noastre pentru dumneavoastră, despre modul în care puteți profita de suprafețele exterioare:

Loc de stat jos

Colțurile practice pentru stat jos, în care angajații dumneavoastră pot mânca sau purta o discuție, nu trebuie să lipsească din spațiul dumneavoastră exterior. În special băncile pentru grupuri, cu masă încorporată, sunt perfecte în acest scop. Dacă vă doriți ceva mai confortabil, puteți instala și hamace sau pune la dispoziție șezlonguri. Astfel, pauzele relaxante sunt garantate.

Verde

O priveliște de verdeață are întotdeauna un efect relaxant. De aceea, fiți generoși atunci când plantați spațiile verzi. Suprafețele cu gazon, straturile de flori, gardurile vii, arborii și tufele creează o atmosferă plăcută. Cel mai bine este să alegeți plante veșnic verzi, care rezistă pe timpul iernii, astfel încât spațiul dumneavoastră exterior să fie plăcut de privit în orice anotimp. Puteți crea un accent suplimentar în zona verde, cu ajutorul unui iaz sau unei fântâni arteziene.

Practic

Desigur, zona dumneavoastră exterioară nu trebuie doar să arate bine, ci să fie și funcțională. Dacă urmează să se lucreze afară, nu trebuie să lipsească WiFi și prizele. Eventual, poate fi instalat chiar și un panou whiteboard. Vin mulți angajați cu bicicleta? În acest caz, este nevoie de un suport pentru biciclete sau un adăpost pentru acestea. De asemenea, nu ar trebui să lipsească coșuri de gunoi și scrumiere pentru fumători.

Social

O întâlnire între angajați nu trebuie să aibă mereu loc în oraș. Spațiul exterior este locul ideal pentru un eveniment după programul de muncă, care aduce echipa împreună într-o atmosferă lejeră și care întărește spiritul de comunitate. Ce ziceți de o seară de jocuri sau la grătar? Ați putea invita chiar și familiile angajaților dumneavoastră.

Astfel păstrați zona exterioară sigură și ordonată.

Spațiul dumneavoastră exterior iese în evidență doar dacă este mereu îngrijit și întreținut. Pentru ca dumneavoastră și angajații să puteți folosi spațiul în aer liber fără ezitare, trebuie să luați în considerare câteva aspecte de siguranță:

Cum să vă întrețineți spațiul exterior, în fiecare anotimp.

Fiecare anotimp aduce cu sine provocări diferite în ceea ce privește mentenanța. Cu ajutorul listei noastre de verificare, suprafața dumneavoastră exterioară rămâne constant bine întreținută și sigură.

Folosiți și îngrijiți în mod corect spațiul exterior mg$

Contactați-ne!

Pentru întrebări suplimentare vă stăm la dispoziție.