Standarde de igienă ridicate:

Curățarea simplă a podelelor.

2020/06/05

În vremurile SARS-CoV-2, mâinile noastre și clanțele ușilor ar trebui să fie mai curate ca niciodată. Noi dezinfectăm, menținem distanța și aducem rutinele de curățare la niveluri înalte. În cele din urmă, igiena este cea mai importantă pentru a preveni răspândirea bolilor.

Podeaua – adesea cea mai mare suprafață din încăpere – tinde să fie tratată în plan secundar atunci când vine vorba de curățenie. În mod nejustificat. Fiindcă, pe parcursul unei zile de lucru, podeaua intră în contact cu pantofii de stradă, iar datorită forței gravitaționale, aproape orice mică particulă de murdărie ajunge, mai devreme sau mai târziu, tot pe podeaua laminată, pe covor sau gresie.

Acest lucru face ca podeaua să fie un loc de colectare a microbilor și murdăriei, tocmai în birouri, ateliere și depozite, în care se mișcă zilnic mulți oameni. În timpul curățeniei, podeaua nu ar trebui uitată, în niciun caz. Sfaturile noastre vă arată cum funcționează.

Sub lupă: ce se petrece pe podele.

Mâncați de pe jos? Mai bine nu. Indiferent de cât de bine este întreținută o încăpere – murdăria pur și simplu nu poate fi evitată atât de ușor. Dar ce se adună, de fapt, acolo, pe parcursul zilei?

  • Coronavirusurile se răspândesc prin infecție cauzată de picături. Dacă o persoană afectată strănută sau tușește, virusul ajunge, fie la o altă persoană, sau cade pe jos, pe o rază de doi metri. Vestea cea bună: în lipsa umidității, nu se poate înmulți acolo.
  • Vă descălțați în birou? Mai degrabă nu. Tălpile umblate ale pantofilor sunt purtătorii ideali pentru oaspeți nepoftiți. Fiindcă agenții patogeni, precum bacteriile E. coli, aderă foarte bine pe profiluri de cauciuc și sunt transferați pe podeaua biroului în timpul mersului. De acolo, bacteriile se răspândesc la oameni, prin gențile sau pungile depozitate pe jos și astfel, pot provoca infecții.
  • Biroul este un loc aglomerat, cel puțin opt ore pe zi. Aici, oamenii își manifestă disperarea, poartă discuții aprinse și câteodată mai mănâncă un sandvici. De aceea, pe podea se află multe urme ale vieții cotidiene și microorganisme neinfecțioase: de exemplu pietricele, firimituri sau păr.
  • Pe lângă oameni, inclusiv instrumentele noastre de lucru contribuie la murdărie. Prin procesele de lucru și frecare, utilajele de fabricație produc particule de dimensiuni mari până la minuscule. Calculatoarele și stațiile de imprimare generează cunoscutul praf fin, care se găsește atât în aer, cât și pe podea.

Plan de curățenie pentru podele igienice și curate.

Măsurile de igienă sunt eficiente doar dacă sunt aplicate în mod corect. Acest lucru este valabil, în special, dacă nu vizați doar un rezultat cu aspect plăcut, ci doriți inclusiv să întrerupeți lanțurile infecțioase. Nu există nicio pardoseală la fel ca alta. Mai mult decât atât, fiecare tip de podea necesită o curățare și întreținere specială.

  • Protejați-vă: ar trebui să purtați mănuși în timpul tuturor lucrărilor de curățare umedă, fiindcă acestea previn intrarea mâinilor în contact cu lichidul de curățare. Aceste mănuși trebuie să fie și să rămână uscate pe interior.
  • Folosiți aspiratorul în mod corect: alegeți neapărat un aspirator industrial adecvat pentru aspirarea surselor de pericole, precum substanțele chimice, praful de lemn sau solvenți și respectați instrucțiunile de utilizare.
  • Folosiți aparatul de curățare cu presiune în mod corect: pentru curățare eficientă cu presiune, reglați variabilele mecanice, termice și chimice în mod corect.Curățarea regulată și corespunzătoare a podelelor le prelungește durata de viață, protejează împotriva riscurilor de sănătate și crește starea de bine. În magazinul nostru de igienă găsiți produsele potrivite în acest scop.

Curățați podelele corect cu {cms.var.company_name} mg$

Contactați-ne!

Pentru întrebări vă stăm gratuit la dispoziție.