Sustenabilitate

3 motive pentru care merită să reparați

2021/11/02

Ce s-a stricat poate fi aruncat? Mai bine așteptați o clipă. În multe cazuri, mașinile, dispozitivele de transport sau utilajele de transport pot fi reparate, iar o reparație deseori dă roade, pe termen scurt și lung.

Aici discutăm despre

  • avantajele reparațiilor,
  • cum să stabiliți dacă merită reparația sau dacă este mai bine să cumpărați un produs nou și
  • cum să preveniți defectele.

Reparațiile au aceste avantaje

3 motive pentru care merită să reparați wt$

Sustenabilitate

Până când o invenție spectaculoasă schimbă totul, sunt valabile următoarele: a produce ceva costă energie, mai ales când vine vorba de mașini mari sau complexe. Dacă înlocuiți piese mici, economisiți energie și materiale și dați un exemplu pentru sustenabilitate. În vremuri în care ne confruntăm cu deficit de materii prime și cu o criză climatică, acestea sunt argumente importante pe care le puteți folosi în comunicarea externă cu conștiința curată. La urma urmei, consumatorii acordă din ce în ce mai multă atenție sustenabilității.

Important:
Chiar dacă o mașină nouă este mai eficientă din punct de vedere energetic decât modelul anterior, este nevoie adesea de mulți ani pentru a compensa energia necesară pentru producția unei mașini noi.

3 motive pentru care merită să reparați wt$

Economie de bani

În multe cazuri, achiziționarea de noi sisteme de înaltă calitate sau echipamente de operare costă de două ori mai mult decât reparațiile. În acest caz, veți economisi mulți bani dacă alegeți să le reparați.
Dar, atenție: verificați dacă o reparație merită pe termen lung.

3 motive pentru care merită să reparați wt$

Eficiență

În funcție de cât de repede are loc o reparație, economisiți timp prețios în comparație cu așteptarea unui dispozitiv nou. Timp în care nu puteți lucra așa cum vă doriți. Desigur, este esențial cine efectuează reparațiile și cât de repede puteți obține piesele de schimb potrivite. Cu un partener de service competent alături, veți merge la sigur.
De asemenea, vă rugăm să rețineți: dacă un produs de acest tip nu mai este disponibil, o nouă achiziție înseamnă o schimbare și, în anumite circumstanțe, un timp suplimentar de instruire. Acest lucru poate încetini, de asemenea, procesele de lucru în mod semnificativ.

Reparații: da sau nu? Cum puteți afla

Reparația nu este întotdeauna cea mai bună soluție. Există și situații când este mai bine să schimbați un produs.

Următoarele întrebări vă vor ajuta să luați decizia corectă:

Prevenirea defectelor

Probabil că nu doriți să faceți noi achiziții costisitoare sau să inițiați reparații. Niciuna dintre acestea nu poate fi evitată. Dar puteți preveni deteriorarea și puteți crește durata de viață a produselor.

Cel mai bun lucru de făcut este să începeți cu achiziția și cu vechea zicală „plătești dublu pentru un produs ieftin”. Merită să investiți în calitate și sustenabilitate, în special pentru produsele care trebuie să reziste la sarcini mari în mod regulat. Adăugați la aceasta o manipulare atentă și o întreținere regulată și vă veți bucura de cea mai bună șansă posibilă ca noua dumneavoastră mașină să funcționeze la nesfârșit.

Piese de schimb și reparații la KAISER+KRAFT

Noi, cei de la KAISER+KRAFT, va ajutăm să reparați produsele pe care le-ați cumpărat de la noi. Vă oferim doar piese originale, astfel încât originalul dumneavoastră să rămână original. Timpul scurt de livrare și montaj previne timpii de nefuncționare costisitori. Vă vom spune sincer când o reparație nu mai merită. Datorită unei estimări transparente a costurilor și unei descrieri detaliate a cauzei erorii, sunteți la curent cu toate costurile. Pentru o stare de bine generală. Contactați-ne!

3 motive pentru care merită să reparați mg$

Contactați-ne!

Vă stăm gratuit la dispoziție pentru întrebări suplimentare.