Înapoi
Ghid de produse producție

Provocarea echipamentelor de urcare

Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că scările și schelele dumneavoastră sunt conforme cu standardele. Doar astfel puteți beneficia de acoperirea asigurării în cazul unui incident. Pentru a fi considerate sigure, scările și schelele trebuie să îndeplinească anumite condiții. În categoria noastră descoperiți care sunt standardele aplicabile pentru echipamentele de urcare.

O hală cu scări și schele

Totul depinde de bază

Platforme de lucru de trei mărimi

Platformele de lucru nu sunt foarte înalte, iar suprafața lor are, de regulă, o lățime confortabilă. Acest aspect conferă un sentiment de siguranță mai mare decât pe scări și trepte. Chiar mai important decât lățimea platformei este materialul. Există diferite suprafețe de platforme, în funcție de mediul de lucru. În categoria noastră de platforme de lucru vă oferim informații cu privire la diferitele opțiuni.

Cunoașterea pericolelor

În cazul schelelor mobile nu este important doar ca acestea să fie produse conform standardului DIN, ci, în primul rând, contează comportamentul sigur al angajaților care le folosesc. Dispozițiile operaționale, prin care personalul este informat cu privire la posibilele surse de pericole și regulile vitale, pot contribui la crearea contextului de conștientizare necesar. În categoria de schele mobile puteți afla mai multe despre aceste reguli de conduită – de la instalare, la utilizare și transport.

Hală cu schele mobile

Unghiul drept

Două scări industriale

Scările industriale trebuie să respecte anumite dimensiuni și unghiuri de înclinare, pentru a rămâne în conformitate cu standardele. În funcție de amplasarea scărilor, este important ca acestea să fie rezistente la foc, la intemperii sau la substanțe chimice. În categoria specifică aflați ce anume face ca scările industriale să fie sigure.

Fuscei siguri

Scările trebuie să fie verificate anual, iar în funcție de tip, să îndeplinească anumite cerințe. În categoria scări ne ocupăm, printre altele, cu ghidurile modificate pentru scări cu rezemare de peste 3 metri lungime. Cu toate acestea, nu doar standardul DIN EN 131 și obligația de verificare sunt importante pentru evitarea accidentelor, ci inclusiv ghidurile de utilizare.

Multe scări

Stabilitate

Echipament de urcare

Standardul DIN EN 14183 specifică modul în care trebuie realizate scărițele pentru a fi considerate sigure pentru companii. În categoria scărițe am prevăzut pentru dumneavoastră cele mai importante reglementări cu privire la proiectarea acestor echipamente de urcare.

Categoriile noastre de top din acest ghid