Înapoi
Ghid de produse de mediu

Principiul ciclonului & filtru cu nano-strat

Filtre cu multe caracteristici – mai multe despre principiul ciclonului & filtre cu nano-strat

Principiul ciclonului

Intrarea tangențială a aerului în recipient permite aspirarea murdăriei fără a fi necesară redirecționarea acesteia. Acest lucru împiedică murdăria aspirată să blocheze orificiul de admisie și să intre în coliziune directă cu filtrul. Astfel, filtrul este protejat împotriva deteriorărilor, iar durata sa de viață este prelungită semnificativ. Durabilitatea extinsă a filtrelor are un efect pozitiv asupra mediului înconjurător și economisește bani. Mai mult decât atât, particulele mai grele de murdărie sunt încetinite prin contactul cu peretele recipientului și cad la baza acestuia. Așadar, filtrul trebuie să separe doar particulele mai ușoare de murdărie. Acest lucru are drept consecință o durată de viață extrem de lungă a filtrului.

Avantaje:

  • Orificiul de aspirare nu se blochează
  • Filtrul este protejat împotriva deteriorărilor
  • Putere deplină de aspirare în orice moment
Principiul ciclonului & filtru cu nano-strat ler

Cartuș de filtrare plisat cu nano-strat

Nano-stratul este ideal pentru aspirarea prafului industrial, rumegușului, prafului de zidărie, prafului rezultat în urma găuririlor și frezărilor, nisipului de cuarț și a materialelor similare. Acesta poate capta o cantitate extrem de mare de praf.

Filtrul este realizat dintr-un material special de celuloză, cu nano-strat, și se distinge prin randamentul excelent de separare.

Utilizare:
Adecvat pentru aparate fără agitator automat.

Principiul ciclonului & filtru cu nano-strat ler

Vă rugăm să respectați clasele de praf legale.

Categoriile noastre de top din acest ghid