Înapoi
Ghid de produse producție

Directivele privind locul de muncă pentru dulapuri de vestiar

Ce trebuie să știți atunci când amenajați spații cu dulapuri de vestiar: directivele privind locul de muncă, pe scurt.

Standard

Dulapuri de haine din oțel DIN 4547, RAL-RG 614/6, fabricate în Germania.

Material

Tablă fină laminată la rece, DC 01, conform DIN EN 10130/10131, complet reciclabilă, durată de utilizare lungă, nu necesită mentenanță, stabilitate ridicată, ușor de îngrijit și igienică. Grosimea tablei este de

  • cca. 0,75 mm pentru pereți, părțile interioare,
  • cca. 0,80 mm pentru plafoane, polițe, uși, socluri,
  • cca. 1,5 mm pentru picioare

Grosimile pot varia față de cele menționate mai sus, dacă cerința corespunzătoare este îndeplinită prin caracteristicile de proiectare.

Directivele privind locul de muncă pentru dulapuri de vestiar ha&

Îmbinare

Sudare în puncte, aplicare de presiune (nituire)

Tratarea suprafețelor

Fosfatare și emailare; gradul de luciu este între 50 și 70 la sută, grosimea stratului uscat este de 20 – 25 microni. Vopsea lichidă pentru uscare la cuptor, pe bază de rășini alchidice/de melamină; timpul de ardere la 140 °C este de 15 minute.

Încuietori

Închidere cu zăvor rotativ din metal, nichelat, cu arc bifurcat, pentru lacăte cu grosimea toartei de 6 – 7 mm, cursă de închidere 180°.

Închidere cu zăvor rotativ liber pentru lacăte cu grosimea toartei de 6 până la 8 mm, cu arc bifurcat, mișcare de deschidere 90º, pentru uși cu deschidere pe stânga sau dreapta, mânerul este blocat atunci când este încuiat.

Încuietoare cilindrică cu pârghie, material: zinc turnat sub presiune, mat cromat, cu 2 chei reversibile din oțel nichelat, cursă de închidere 180°, dispozitive de blocare cu 10 plăcuțe, posibilitate de retragere a cheii atunci când ușa este încuiată sau deschisă.

Ventilare

Ventilație standard cu câte 3 fante de aerisire integrate în partea de sus și jos a fiecărei uși, secțiune transversală cca. 30 cm², alternativ, în cazul ușilor pline, cu model perforat pentru ventilație în peretele posterior. Uși din tablă perforată cu două benzi din tablă perforată de 35 mm lățime, perforații de 10 mm la distanțe de 7 mm. Uși cu perforație pătrată, model perforat cu lățime de 120 mm, dimensiunea orificiilor 20 x 20 mm, la distanțe de 5 mm.

Siguranță

Aceste produse poartă simbolul TÜV P (siguranță verificată, producție monitorizată) emis de TÜV Product Service. La cerere, ne face plăcere să vă trimitem certificatele dorite.

Recomandare de curățare

Pentru curățare și îngrijire în cazul murdăriei ușoare, se folosește o lavetă moale, umedă, fără agenți de curățare suplimentari. Pentru murdăria persistentă se poate adăuga, după caz, o cantitate redusă de substanțe de spălare neutre sau slab alcaline. Nu spălați dulapurile cu apă, nu le curățați cu jet de abur sau cu agenți abrazivi, care zgârie sau care conțin solvenți.

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 422