Înapoi
Ghid de produse de mediu

Colecția de scaune pentru camere sterile

Avantaje calitative – ce oferă colecția noastră de scaune pentru camere sterile:

Standardul EN 100 015/1 (respectiv IEC 1340-5-1 pe viitor) este esențială pentru proiectarea scaunelor de lucru ESD.

Testarea scaunelor de lucru conform acestui standard are rolul de a asigura că aceste echipamente de lucru sunt adecvate pentru amenajarea de încăperi, în care se prelucrează componente electronice sensibile.

Colecția de scaune pentru camere sterile 666

Cerințele standardului EN 100 015-1

(A) Rezistența suprafeței spătarului și a șezutului trebuie să fie în intervalul de 104 Ω până la 109 Ω. Rezistența măsurată a suprafețelor produselor bimos este de cca. 106 Ω.

(B) Rezistența de șuntare a spătarului și a șezutului față de electrodul inferior trebuie să fie în intervalul de 7,5 x 105 Ω până la 1012 Ω. Rezistența măsurată de șuntare a produselor bimos este de cca. 106 Ω.

Tapițerie etanșă

Tapițeria este sigilată de la interior la exterior, pentru a preveni efectul de umflare atunci când se aplică greutate pe aceasta. Materialul de tapițerie din piele sintetică neagră, conductoare, este antiderapant și oferă o protecție bună și o poziție sigură chiar și în cazul îmbrăcămintei netede pentru camere sterile.

Conductivitate electrică

Scaunele noastre pentru camere sterile sunt conductoare electric, într-o mare măsură și oferă protecție fiabilă împotriva încărcării electrostatice.

Verificate conform EN 100 015-01

Sarcinile electrostatice generate, care pot duce la distrugerea componentelor foarte sensibile, sunt disipate în podeaua conductoare.

Produsele noastre de top din acest ghid
Relevant
Număr articole: 11