Înapoi
Ghid de produse pentru birou

Birou reglabil electric pe înălțime Upliner 2.0

Upliner – biroul

Oricine a lucrat o dată la un birou reglabil pe înălțime, precum UPLINER, nu mai vrea să lucreze vreodată altfel. Modelele UPLINER reprezintă în special dinamica lucrului pe scaun sau în picioare, în cea mai modernă formă a ei:

Biroul nu doar se adaptează exact în funcție de înălțimea dumneavoastră, ci vă permite totodată să lucrați de pe scaun sau în picioare și să schimbați pozițiile, după bunul plac. „Efectul UPLINER” își face apariția după scurt timp: vă simțiți revigorat, mai sănătos și aveți mai multă energie. Pe termen lung crește și performanța dumneavoastră.

Biroul elegant-atemporal o și demonstrează: ergonomia nu înseamnă renunțarea la design. Descoperiți ce diferență poate face UPLINER în munca dumneavoastră.

Noi standarde pentru o muncă sănătoasă

De ce aveți nevoie de un birou ergonomic? Posibilitatea de a schimba activitățile de lucru pe scaun și în picioare de mai multe ori pe zi, protejează în mod resimțit spatele, musculatura și articulațiile. UPLINER poate contribui la ameliorarea disconfortului acut și previne „afecțiunile de birou” caracteristice, precum durerile de spate și bolile cardiovasculare. Mișcarea regulată în timpul lucrului îmbunătățește postura, stimulează circulația și crește consumul de calorii. Iar cei care nu au dureri și sunt echilibrați se pot concentra mai bine. Un birou pentru lucru pe scaun sau în picioare este util pentru angajat, dar și pentru companie, fiindcă angajații sănătoși sunt mai mulțumiți și au performanțe mai bune.

Funcționalitatea întâlnește stilul

Biroul dumneavoastră este partenerul dumneavoastră zilnic. Funcționalitatea impecabilă este obligatorie, designul atrăgător este un beneficiu suplimentar frumos. UPLINER, cu finisajul său de calitate superioară și aspectul simplu atemporal, le îmbină pe ambele. Însă cum funcționează UPLINER – și ce variante există?

Toate modelele funcționează conform aceluiași principiu: înălțimea blatului se poate ajusta rapid și progresiv, conform poziției dumneavoastră preferate de stat pe scaun sau în picioare – manual, cu manivelă, sau electric, cu motoare integrate, în funcție de model.

În plus, materialele solide și structura stabilă reprezintă standardul pentru toate birourile UPLINER. Cadrul și picioarele sunt din oțel și au o capacitate portantă de până la 150 kg. Viteza de ridicare a modelelor acționate electric este cuprinsă între 29 mm/s și 40 mm/s. Pornirea și oprirea lină a motorului garantează o ajustare ușoară a înălțimii și protejează împotriva uzurii rapide.

Puteți alege forma – dreptunghiulară, rotundă sau ca birou de colț –, precum și mărimea sau culoarea, astfel încât să se potrivească în biroul dumneavoastră. Blaturile sunt disponibile cu decor de fag și de culoare gri, nuanțe discrete, care conferă o atmosferă calmă.

Următoarea generație: UPLINER 2.0

Noul model perfecționat de birou reglabil pe înălțime UPLINER – UPLINER 2.0 – este prevăzut cu detalii suplimentare, care fac manipularea chiar și mai confortabilă. Reglarea electrică pe înălțime a fost înlocuită de funcția de memorare. Patru setări individuale pot fi salvate prin intermediul a patru taste și se pot modifica oricând. Înălțimea biroului dumneavoastră poate fi reglată prin apăsarea unui singur buton! În plus, versiunea 2.0 dispune și de protecție împotriva coliziunii. Această funcție oprește automat mișcarea, atunci blatul întâmpină un obstacol.

Galeria pentru cabluri, încorporată în mod standard, este rabatabilă și face ca biroul dumneavoastră să arate întotdeauna ordonat. Există, de asemenea, mai multe culori: acest blat este disponibil cu decor de arțar, decor de nuc sau alb.

BIROU REGLABIL ELECTRIC PE ÎNĂLȚIME UPLINER 2.0 wt$

Materii prime certificate, achiziții responsabile

BIROU REGLABIL ELECTRIC PE ÎNĂLȚIME UPLINER 2.0 wt$

Funcționalitatea, calitatea și designul reprezintă principalele aspecte ale pieselor de mobilier de birou, însă originea materiilor prime utilizate joacă, de asemenea, un rol important. Modelele UPLINER se numără printre piesele de mobilier certificate FSC, ceea ce înseamnă că lemnul folosit provine din silvicultură sustenabilă.

Totodată, prin achiziția de produse certificate FSC dați un exemplu în ceea ce privește silvicultura responsabilă.

Găsiți-vă acum biroul UPLINER sau UPLINER 2.0! Piesele din colecția de mobilier de birou VARIETY se pot combina perfect cu modelele UPLINER. Desigur, în gama noastră de produse găsiți și alte birouri înalte. Aveți nevoie de alte servicii? Personalul nostru calificat vă oferă cu plăcere consultanță.

Puteți adăuga pachetul complet fără griji, apelând la serviciul de montaj.

Categoriile noastre de top din acest ghid